''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Steve Bannon στη Γαλλία: «Άστε τους να σας λένε ρατσιστές και ξενοφοβικούς. Φοβούνται γιατί χάνουν κι εμείς δυναμώνουμε κάθε μέρα»

Ο πρώην σύμβουλος στρατηγικής του Ντόναλντ Τραμπ, Στιβ Μπάνον, βρέθηκε στη γαλλική πόλη Λιλ απευθύνοντας χαιρετισμό στο συνέδριο του Εθνικού Μετώπου.

Ο Steve Bannon ήταν στην Ιταλία όπου το 70% των ψηφοφόρων ψήφισαν την περασμένη εβδομάδα ενάντια στην Ε.Ε. και τη μετανάστευση. Συζήτησε με τους ηγέτες του Afd στη Γερμανία. Το Σάββατο, ήρθε στη Λίλ στο συνέδριο του Εθνικού Μετώπου.

"Είστε μέρος ενός παγκόσμιου κινήματος μεγαλύτερο από τη Γαλλία, μεγαλύτερο από την Ιταλία, μεγαλύτερο από την Πολωνία, μεγαλύτερο από την Ουγγαρία, μεγαλύτερο από όλα αυτά", είπε.
"Η ιστορία είναι μαζί μας και θα μας ωθήσει από νίκη σε νίκη. Γι' αυτό σας φοβούνται τόσο".

«Αγωνίζεστε για την ελευθερία σας; Σας λένε "ξενοφοβικούς". Αγωνίζεστε για τη χώρα σας; Σας λένε "ρατσιστές". Αλλά η εποχή αυτών των αηδιαστικών λέξεων έχει τελειώσει. Αφήστε τους να σας αποκαλούν ρατσιστές, ξενοφοβικούς, ισλαμοφοβικούς ... Φορέστε τα όλα αυτά ως σήμα τιμής γιατί κάθε μέρα που περνάει μας κάνει να γινόμαστε πιο δυνατοί καθώς αυτοί γίνονται πιο αδύναμοι».

Ο Bannon μίλησε με άκρως εγκωμιαστικά λόγια και για τη νεαρή ανιψιά της ηγέτιδας του Εθνικού Μετώπου της Γαλλία, τη Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν, διαβλέποντας να διαγράφεται μπροστά της λαμπρό μέλλον ως «ανερχόμενο αστέρι» της πολιτικής.




http://redskywarning.blogspot.gr/2018/03/steve-bannon.html / από εδώ κι εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου