''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Ένας πόλεμος μπορεί να ξεκινήσει στο Ντόνετσκ για να μην βγει Πρόεδρος ο Πούτιν στις εκλογές της 18ης Μαρτίου

Ένας γνωστός πολιτικός επιστήμονας, ο πρώην πολιτικός δήμαρχος Σεργκέι Μάρκοφ, μίλησε για τις πιθανές προκλήσεις από την Ουκρανία στο εγγύς μέλλον.

Η Ουκρανία τις επόμενες ημέρες, μπορεί να ξεκινήσει ένα πόλεμο στο Ντόνετσκ προκειμένου να

διαταραχθεί η επανεκλογή του Πούτιν ως προέδρου της Ρωσίας στις 18 Μαρτίου.

Τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχονται από το κατασταλτικό καθεστώς του Κιέβου ξεκίνησαν μια προπαγανδιστική εκστρατεία σχετικά με την υψηλή πιθανότητα των ρωσικών στρατευμάτων να εισβάλλουν στην Ουκρανία και την ανάγκη να απωθήσουν τη ρωσική εισβολή στο Ντόνετσκ.

Αυτό δείχνει ότι τις επόμενες ημέρες το καθεστώς του Κιέβου προετοιμάζει μια μεγάλη πρόκληση.

Είναι σαφές ότι την παραμονή των προεδρικών εκλογών στη Ρωσία, ο κύριος στόχος του νέου πολέμου θα είναι ο αντίκτυπος στις ρωσικές εκλογές.

Το πιο πιθανό σενάριο. Οι εχθροπραξίες θα αρχίσουν. Θα επεκταθούν. Στη συνέχεια, θα υπάρξει βάρβαρο βίαιο κτύπημα στο κέντρο του Ντόνετσκ, ή στο Λούγκανσκ, ή στη Γκορλόβκα. Με εκατοντάδες νεκρούς. Μετά από αυτό, η APU θα σταματήσει τις εχθροπραξίες. Και θα περιμένουν την αντίδραση του πληθυσμού της Ρωσίας.

Η Ρωσία θα καταλήξει σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση ως αποτέλεσμα. Είναι δύσκολο να απαντήσω; Αλλά οι μάχες έχουν ήδη σταματήσει. Περιορίστε τις εφαρμογές; Τότε ο Πούτιν θα κατηγορηθεί ότι δεν θα προστατεύσει τους Ρώσους στο Ντόνετσκ και ότι μια απότομη πτώση των ποσοστών του και της δημοτικότητάς του θα ξεκινήσει την παραμονή των προεδρικών εκλογών.

Η βομβιστική επίθεση στο κέντρο της πόλης δεν είναι από χάκερ. Δεν μπορούν να θεωρηθούν ως «ψεύτικα νέα «. Μπορούν να γίνουν μια τρομερή πραγματικότητα. Ότι δεν συνέβη – αυτό το σχέδιο πρέπει να σπάσει. Με πολλούς τρόπους. Πρέπει να πούμε σε όλους για αυτό το βάρβαρο σχέδιο.

Επομένως, αν μας πείτε, μπορούμε να σώσουμε εκατοντάδες ζωές και να αποτρέψουμε μια νέα ευρωπαϊκή στρατιωτική και πολιτική κρίση. Αυτό ονομάζεται «δύναμη της κοινής γνώμης».

http://rusvesna.su/news/1519662726

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : http://corfiatiko.blogspot.gr/2018/02/18_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου