''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Ο κινέζος Πρόεδρος Ξι λέει στον στρατό του να είναι «έτοιμοι για πόλεμο» και «να μην φοβούνται τον θάνατο», καθώς απευθύνεται σε 7.000 στρατιώτες

Βρυχάται η μελλοντική υπερδύναμη

Ο κινέζος Πρόεδρος, Ξι Ζιπίνγκ, δήλωσε στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας, ότι θα βελτιώσει την ικανότητα που έχει να κερδίσει τον πόλεμο και θα ενισχύσει την πραγματική εκπαίδευση μάχης.

Έδωσε εντολή σε όλα τα στρατιωτικά επίπεδα να ακολουθήσουν την καθοδήγηση στην «ενίσχυση της στρατιωτικής εκπαίδευσης και της προετοιμασίας του πολέμου».

Ο 64χρονος, θεωρούμενος ως ο ισχυρότερος κομμουνιστής ηγέτης από τον Μάο Τσε Τουνγκ, ανέθεσε επίσης στον στρατό του να μην φοβάται κακουχίες ή θάνατο, σύμφωνα με δήλωση στον κρατικό τηλεοπτικό οργανισμό CCTV της Κίνας.



Εκτός του ότι είναι ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, ο Xi είναι πρόεδρος της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής, η οποία ελέγχει τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας.
Ο Xi είναι επίσης ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας.
Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua της Κίνας, αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Κεντρική Στρατιωτική Επιτροπή της Κίνας πραγματοποίησε συνάντηση κινητοποίησης για όλες τις ένοπλες δυνάμεις.
Ο Xi άρχισε να παραδίδει την ομιλία στις 10 π.μ. φορώντας στρατιωτική στολή.
dailymail.co.uk
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ DAILY MAIL : http://corfiatiko.blogspot.gr/2018/01/7000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου