''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Γιατί το πραξικόπημα ήταν στημένο από τον Ερντογάν - Τι προσπάθησε να καλύψει ο Ταγίπ με το στημένο πραξικόπημα

16-7-2016
Greek Spirit Ρωτήστε όποιον θέλετε, ερευνήστε όσο θέλετε, θα μάθετε ότι καταδρομικές πολεμικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις συλλήψεως επικίνδυνων κακοποιών, σαμποτάζ και φυσικά πραξικοπήματα γίνονται ΠΑΝΤΑ από τις 3:00 έως τις 6:00 πρωί. Πραξικοπήματα δεν γίνονται στις 21:00, όταν όλοι οι πολίτες βρίσκονται...
σπίτι και σε βόλτα με την πλειοψηφία τους να έχουν σχολάσει από την εργασία τους και μάλιστα κοντά στην ώρα των κεντρικών δελτίων ειδήσεων.

Ο Ερντογάν μας δουλεύει.

Ο Φετουλάχ Γκιουλέν από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στο πραξικόπημα οπερέτα και δεν υπάρχει λόγος να ψεύδεται.
Οι πραξικοπηματίες έστειλαν μια μικρή μονάδα εφέδρων, φαντάρων, νέων παιδιών που κάνουν θητεία, να μπλοκάρουν την γέφυρα του Βόσπορου κάτω από διεθνή τηλεοπτική κάλυψη,αρχικά χωρίς τεθωρακισμένα . Μόνο και μόνο από τις ώρες αναμονής στην γέφυρα οι στρατιώτες αυτοί που δεν αλλάχθηκαν ποτέ και που φαινότανε ότι δεν έχουν επαφή με κάποιο κέντρο διοίκησης, μόνο και μόνο από την ανάγκη να πάνε τουαλέτα θα παραδίδονταν.Ρωτήστε αστυνομικούς που φυλανε το κέντρο της Αθήνας για το πια είναι η μεγαλύτερη ανάγκη τους μετά από τέσσερις ώρες βάρδιας.

Έστειλαν λοιπόν δύο καμιόνια με φανταράκια, μια διμοιρίας πεζικού αρχικά χωρίς τεθωρακισμένα, για να μπλοκάρουν την κινηση μιας γέφυρας που εξυπηρετεί μια πόλη 15 εκατομμυρίων κατοίκων.


Γίναμε μάρτυρες πολιτών που προσπάθησαν να σπάσουν το μπλόκο αυτό με την χρήση ενός λεωφορείου το οποίο χρησιμοποίησαν ως προκάλυμμα .Η τακτική αυτή μπορεί να φαίνεται απλή στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αλλά απαιτεί ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ προσωπικό τόσο για να σχεδιαστεί όσο και για εκτελεσθεί.



Οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες που έσπασαν το μπλόκο της γέφυρας ήταν σίγουρα άτομα με στρατιωτική εμπειρία και η όλη υπόθεση στημενη.Μια αξιολύπητη διμοιρία φαντάρων χωρίς υποστήριξηκαι κάτω από διεθνή τηλεοπτική κάλυψη προσπαθεί την ώρα της πιο υψηλής τηλεθέασης να σταματήσει μια δήθεν αυθόρμητη ενέργεια αγανακτισμένων πολιτών οι οποίοι όλως τυχαίως χρησιμοποιούν το δόγμα της συνεργασίας πεζικού -αρμάτων ......

Στην ανατολική Θράκη οι Ελληνικές αρμόδιες υπηρεσίες ομολόγησαν ότι εντόπισαν φρενήρεις μετακινήσεις τουρκικών μονάδων και οχημάτων, όχι βέβαια προς τα ελληνοτουρκικά σύνορα, αλλά στο εσωτερικό του τομέα της τουρκικής 1ης Στρατιάς. Φανταστείτε τον χαμό που έγινε εφόσον ακόμα και οι Ελληνικές υπηρεσίες το εντόπισαν.... Παρόλα αυτά περίπου στις 12:00 το βράδυ ο διοικητής των τουρκικών δυνάμεων ανατολικής Θράκης δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με το πραξικόπημα και ότι οι δυνάμεις του δεν συμμετέχουν.Δηλαδή πρώτα ο τούρκικος στρατός στην Θράκη εκτελεί μετακινήσεις και προετοιμασίες και σε δεύτερο χρόνο κάνει την ''πάπια'' σαν μην τρέχει τίποτα. Αυτό που συνέβη είναι ότι ο τούρκος στρατάρχης αρχικά προετοιμάσθηκε να συμμετάσχει στο πραξικόπημα αλλά κατόπιν κατάλαβε ότι το όλο θέμα ήταν σκηνοθετημένο από τον ίδιο τον Ενρτογάν και ανέκρουσε πρύμναν.

Πως άραγε είναι δυνατόν να συμμετείχαν στην προετοιμασία του πραξικοπήματος χιλιάδες στελέχη, (μόνο δύο χιλιάδες συνέλαβε ο Ερντογαν τις πρώτες ώρες του Σαββάτου 16-7-2016, φανταστείτε την ''ουρά'')πως είναι δυνατόν ακόμα και η Ελλάδα να καταλάβαινε ότι κάτι τρέχει και ο Ερντογάν ατάραχος να προετοίμαζε τις διακοπές του στην Μαρμαρίδα;

Είναι δυνατόν οι πραξικοπηματίες να μην θέσουν τις τηλεπικοινωνίες και τα τις τηλεοράσεις υπό τον έλεγχο τους; Εντάξει , τούρκοι είναι, δεν σφύζον από εξυπνάδα, αλλά αυτά είναι βασικά βήματα τα οποία αναφέρονται σε οποιοδήποτε εγχειρίδιο. Η αλήθεια είναι ότι τα ΜΜΕ και οι τηλεπικοινωνίες δεν ελέγχθηκαν για να μπορέσουν οι Ερντογάν, Γιλντιρίμ και Γκιούλ να βγούνε στον αέρα από SKYPE κινητών τηλεφώνων και να μοστραρουν τις μογγολόφατσες τους ως νέοι Αλιέντε. Είναι δυνατόν να στέλνεις μια ομάδα πεζικού από δέκα πιτσιρικάδες φαντάρους για να καταλάβει τον κρατικό σταθμό; Πού είναι μωρέ οι δεκάδες χιλιάδες ειδικών δυνάμεων; Μας κοροιδεύουν, είναι σίγουρο..

Ενα άλλο στοιχείο είναι ο βομβαρδισμός του κοινοβουλίου. Εάν το πραξικόπημα γίνονταν από πραγματικούς πραξικοπηματίες το κύριο μέλημα τους θα ήταν η σύλληψη και ο περιορισμός των πολιτικών κι όχι η κατεδάφιση άδειων κυβερνητικών κτιρίων. Ο Ερντογάν και οι σύμβουλοί του κατέστρεψαν το κοινοβούλιο θέλοντας να δημιουργήσουν ενα δήθεν σύμβολο της ωμότητας των στασιαστών . Ετσι κι αλλιώς ο Ταγίπ πάντα σιχαίνονταν αυτό το παλιοκοινοβούλιο........

Ας μην ξεχναμε ότι απο την εποχή των ταραχών στην πλατεια Ταξίμ μέχρι σήμερα, το παρακράτος του Ερντογάν έχει δημιουργησει δυναμεις "πολιτών" οι οποίοι συνεργάζονται με την αστυνομία και επεμβαίνουν σε κάθε αναταραχή στην Πόλη. Οι ομάδες αυτές έδωσαν ρεσιτάλ δηθεν αντίστασης στο δήθεν πραξικόπημα. Οι ομάδες αυτές όπως βλέπετε από τις εικόνες αποτελούνται απο ''νταυρατισμενους'' γενειοφορους νεαρούς, δηλαδή ισλαμιστές.Ισλαμιστές είναι και ο Ταγίπ και ο σύμμαχος του το Κατάρ.

Έγκριτοι Έλληνες δημοσιγράφοι που ζούνε και εργάζονται στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι ο Ερντογάν έχει λαϊκό έρεισμα λόγω των παροχών του ειδικά προς τους συνταξιούχους. Οι δημοσιογραφοι αυτοί έχουν απόλυτο δίκιο, αλλά στο σπάσιμο του μπλόκου της γεφυρας δεν συμμετείχαν συνταξιούχοι.


Είναι βέβαια σίγουρο ότι οι διοργανωτές του πραξικοπήματος και χιλιάδες κατώτεροι εκτελεστές του πιάστηκαν κορόιδα απο τις μυστικές υπηρεσίες του Ερντογάν ο οποίος βλέπει ΗΠΑ και Ρωσία να ετοιμάζονται να τον στείλουν στο διεθνές δικαστηριο για την δράση του στην Συρία και στο Κουρδιστάν όπου τελείται κυριολεκτικά γενοκτονία. Ο Ερντογάν είχε κάθε λόγο για να σκηνοθετήσει ένα πραξικόπημα. Ωστόσο η επόμενη μέρα δεν θα είναι και τόσο ελπιδοφόρα. Ο τουρκικός στρατός δέχθηκε μεγάλο πλήγμα και σε όρους γοήτρου και αποδοχής απο τουε τούρκους πολίτες όσο και σε όρους στελέχωσης εφόσον όλη η ελίτ του θα βρεθεί στην φυλακή Παράλληλα το Κατάρ το οποίο σίγουρα βοήθησε τον Ερντογάν να σκηνοθετήσει το πραξικόπημα, απαιτεί την εισβολή της Τουρκίας στην Συρία για να αποσοβηθεί ο κίνδυνος να κυριαρχήσει η Ρωσία και να απαγορευθεί η κατασκευή του αγωγού αερίου Κατάρ-Ευρωπης.

Επίσης ο Ερντογάν σύντομα, πολύ σύντομα, θα πρέπει να εξηγήσει στους τουρκους τον διαμελισμό της χώρας μετα την ίδρυση του Κουρδικού κράτους, ίδρυση που είναι δεδομένη και αποφασμένη απο Ρωσία και ΗΠΑ.

Η Τουρκία την επόμενη του πραξικοπήματος είναι απομονωμένη διεθνώς με οικονομία που καταρρεέι και με τον διαμελισμό της επικέιμενο.
Η μόνη καταφυγή πλέον του Ερντογάν είναι η περαιτέρω βύθιση της Τουρκίας στον ισλαμισμό.


Πως ο Ερντογάν έγινε Στάλιν και χρησιμοποίησε το “κόλπο Κιρόφ” με το πραξικόπημα!
16/07/2017

ΠΗΓΗ http://www.militaire.gr/
Ένα χρόνο μετά από το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, η υποψία ότι το καθεστώς Ερντογάν το γνώριζε ή ακόμη και το οργάνωσε τείνει να γίνει βεβαιότητα.

Το vocaleurope.eu σ΄ ένα άρθρο του Δρ Mahmut Cengiz που είναι ερευνητής στο Κέντρο Τρομοκρατίας, Διακρατικού Εγκλήματος και Διαφθοράς και θεωρείτε κορυφαίος εμπειρογνώμονας για το διεθνικό έγκλημα, τη διαφθορά, την τρομοκρατία γράφει:

“Όταν ρώτησα έναν πολύ γνωστό μελετητή και ειδήμονα για την Τουρκία και την Μέση Ανατολή, για το τι πραγματικά προκάλεσε το πραξικόπημα, απάντησε ότι είναι ίδια περίπτωση με την υπόθεση Κιρόφ. Ο Σεργκέι Κιρόφ, ο οποίος δολοφονήθηκε το 1934, ήταν εξέχων ηγέτης των μπολσεβίκων στη Σοβιετική Ένωση. Παρά τις ελλιπείς αποδείξεις, οι ιστορικοί πιστεύουν ότι ο Στάλιν βρισκόταν πίσω από τη δολοφονία του Κιρόφ και ότι η ενέργεια χρησίμευσε ως πρόσχημα για τον Στάλιν για να διαπράξει τις μεγάλες εκκαθαρίσεις τη δεκαετία του 1930.

Η ιστορία είναι γεμάτη σκοτεινές περιπτώσεις με προσχήματα που εξουσιομανείς ηγέτες χρησιμοποίησαν για να υποτάξουν τους αντιπάλους τους”.

Και συνεχίζει ο Δρ Mahmut Cengiz επισημαίνοντας ότι η τουρκική κυβέρνηση δεν κατάφερε να διενεργήσει αξιόπιστη έρευνα για το ποιος ήταν πίσω από την απόπειρα πραξικοπήματος . Η έρευνα της κυβέρνησης έχει βασιστεί μέχρι στιγμής σε δηλώσεις που προέρχονται από βασανιστήρια και όχι σε αξιόπιστα στοιχεία”.

Ποιος προετοίμασε το πραξικόπημα και γιατί η κυβέρνηση δεν το εμπόδισε αφού είναι αποδεδειγμένο ότι το γνώριζε μέρες πριν

Πώς η κυβέρνηση εντόπισε τους συνδέσμους χιλιάδων δικαστών, εισαγγελέων, αστυνομικών, δικηγόρων και στρατιωτικού προσωπικού με τους επίδοξους πραξικοπηματίες μέσα σε περίπου 10 ώρες;

Γιατί ο Ερντογάν αν πράγματι δεν γνώριζε τίποτα δεν ζήτησε ευθύνες από την ηγεσία των μυστικών υπηρεσιών του;

“Όλα αυτά τα ζητήματα ζητούν ικανοποιητικές, αξιόπιστες και πειστικές απαντήσεις. Ωστόσο, η απάντηση από κυβέρνηση καταστολής είναι αδύνατη. Κανένας εισαγγελέας ή δικαστής δεν θα τολμούσε να παραβιάσει τα συμφέροντα της κυβέρνησης. Εάν το έκανε, θα κατηγορούνταν ως τρομοκράτης και θα φυλακιζόταν”, γράφει ο Δρ Mahmut Cengiz, πριν αναφέρει τις τέσσερις υποθέσεις διαφθοράς που απειλούσαν το καθεστώς Ερντογάν με κατάρρευση! Υποστηρίζει δηλαδή ότι ο Ερντογάν προτίμησε το “πραξικόπημα-φιάσκο” ,ώστε να “ξηλώσει” όσους πιθανόν θα μπορούσαν να τον καθήσουν στο σκαμνί!

•Η πρώτη περίπτωση που αποκαλύφθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2013 είναι αυτή του Ιρανού Reza Zarrab, ο οποίος ανέλαβε ενεργό ρόλο στην παραβίαση του εμπάργκο που επέβαλαν τα Ηνωμένα Έθνη, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση κατά του Ιράν. Ο Zarrab συνελήφθη στο Μαϊάμι τον Μάρτιο του 2016 .

•Η δεύτερη περίπτωση, που αποκαλύφθηκε στις 25 Δεκεμβρίου 2013 έχει να κάνει με την εμπλοκή του υιού Ερντογάν σε κύκλωμα διαφθοράς.

•Η τρίτη περίπτωση αποκάλυψε συνδέσεις Τούρκων πολιτικών με τρομοκράτες που δρουν στη Συρία. Αποκαλύφθηκε το 2014, όταν εντοπίστηκαν φορτηγά με οπλισμό που προορίζονταν για τρομοκράτες.

•Τέλος, η τέταρτη υπόθεση αφορά τις διασυνδέσεις μεταξύ των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης και Τούρκων αξιωματούχων υψηλού επιπέδου το 2011 και το 2012.

Αυτές οι τέσσερις περιπτώσεις είναι κατά τον συντάκτη του άρθρου, οι κύριοι λόγοι για τους οποίους ο Ερντογάν ήθελε να εξαφανίσει χιλιάδες αξιωματικούς και αξιωματούχους… Το κοσμικό σύνταγμα της χώρας αποτελούσε εμπόδιο για την κυβέρνηση και η κυβέρνηση δεν ήταν ικανοποιημένη από το επίπεδο των εκκαθαρίσεων που μπορούσε να κάνει… Η κυβέρνηση χρειάστηκε μια υπόθεση Kιρόφ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ερντογάν χαρακτήρισε την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου ως “δώρο από τον Θεό”.

hellenicsunrise.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου