''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Βατικάνια πάρτι οργίων με ναρκωτικά

Το πρόσωπο του Βατικανού αποκαλύπτεται 
Έφοδος της αστυνομίας σε διαμέρισμα που ανήκει στο σπίτι βοηθού ενός εκ των συμβούλων του Πάπα Φραγκίσκου βάζει φωτιά στο Βατικανό.
Αντιμέτωποι με πάρτι ομοφυλοφιλικών οργίων με ναρκωτικά βρέθηκαν οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στο σπίτι βοηθού ενός εκ των συμβούλων του Πάπα Φραγκίσκου, με τον μέγα αιρεσιάρχη να δηλώνει εξοργισμένος. Στο διαμέρισμα μένει ο γραμματέας του Francesco Cardinal Coccopalmerio που είναι υπεύθυνος για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης στην καθολική εκκλησία, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Il Fatto Quotidiano.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έκαναν έφοδο στα τέλη Ιουνίου μετά από πληροφορίες γειτόνων που εξέφραζαν την ανησυχία τους για την ύπαρξη πολλών ανθρώπων που δρουν παράξενα. Μόλις οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα βρήκαν πολλούς άντρες να επιδίδονται σε χρήση ναρκωτικών και ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις.

Συνέλαβαν τότε τον ιερέα, βοηθό ενός από τους βασικούς συμβούλους του Πάπα Φραγκίσκου, αφού πρώτα τον μετέφεραν σε κλινική για να αποτοξινωθεί από τις επιδράσεις των ουσιών που είχε πάρει. Ο άνθρωπος που δεν έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητά του βρίσκεται τώρα σε μοναστήρι στην Ιταλία.

Στο διαμέρισμά του είναι που ζούσε για περίπου 25 χρόνια ο Joseph Cardinal Ratzinger πριν γίνει Πάπας Βενέδικτος XVI. Το διαμέρισμα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Fatto Quotidiano, βρισκόταν σε τέλεια τοποθεσία για να απολαμβάνει κανείς τα εξωεδαφικά δικαιώματα του Βατικανού, καθώς δεν χρειαζόταν να υποβληθεί σε έλεγχο ούτε από το ιταλικό κράτος ούτε από την πόλη του Βατικανό.

Ο αιρεσιάρχης Φραγκίσκος αποφάσισε μετά την δημόσια κατακραυγή να επιταχύνει τη συνταξιοδότηση του Coccopalmerio που υπηρετεί ως πρόεδρος του Pontifical Council για τα νομοθετικά κείμενα του Βατικανού. Είχε μάλιστα προτείνει τον γραμματέα του για προαγωγή στην επισκοπή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου