''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Εβραίοι έκαψαν ομοίωμα Ισραηλινού στρατιώτη μέσα στην Ιερουσαλήμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν το περίμεναν αυτό που έγινε μέσα στην Ιερουσαλήμ Η ισραηλινή κυβέρνηση αρνείται να υποχωρήσει στο θέμα της Παλαιστίνης και επίσης να παραιτηθεί από την κυριότητα της Ιερουσαλήμ, για να παραχωρήσει (δείτε τα βίντεο) την διοίκηση στον Ο.Η.Ε. της Νέας Τάξης.
Έτσι έχει προσεγγίσει την Εθνική Δεξιά του Τραμπ, η οποία υπόσχεται να μεταφέρει στην ιερή πόλη των Εβραίων αλλά και των μουσουλμάνων την αμερικανική Πρεσβεία, αναγνωρίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο την εβραϊκή κυριότητα.

Ωστόσο, όπως δείχνει η παρακάτω είδηση, στις τάξεις των ορθόδοξων εθνικιστών Εβραίων έχουν εισχωρήσει φιλοπαγκοσμιοποιητές, οι οποίοι σε μία πρωτοφανή πράξη έκαψαν ομοίωμα Ισραηλινού στρατιώτη μέσα στην Ιερουσαλήμ. Η πράξη καταδικάστηκε φυσικά αμέσως από τον πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

«Περιμένω, να ζητήσουν συγνώμη και καλώ όλους τους ηγέτες του κόσμου να καταγγείλουν αυτήν την αποτρόπαια πράξη. Ζητώ επίσης από την αστυνομία να βρει τους υπεύθυνους», δήλωσε.

Πίσω από την εν λόγω κίνηση κρύβονται τα μέλη της Neturei Karta. Η θρησκευτική ομάδα επιμένει ότι ακολουθεί την Τορά, καταδικάζοντας όμως το κράτος του Ισραήλ. Τα μέλη τους στην Δύση συμμετέχουν συχνά σε διαδηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης που φέρουν κονκάρδες διακηρύσσοντας ότι είναι «Εβραίοι, όχι Σιωνιστές».


http://karfotiko.blogspot.gr/2017/05/blog-post_545.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου