''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Ρώσοι κομάντος και συριακός στρατός ετοιμάζουν μεγάλη επίθεση κατά των τζιχαντιστών


Σύμφωνα με αναφορά της ‘Αλ Μασντάρ’ που εκδίδεται στη Συρία, ο συριακός στρατός με κομάντος του ρωσικού ναυτικού σχεδιάζουν μια μεγάλη επίθεση στα νότια της Ιντλίμπ.Σημειώνεται ότι μεγάλη μονάδα κομάντος του ρωσικού ναυτικού και στρατιωτική αστυνομία έφθασε στην πόλη Μουχάρντα, βόρεια της Χάμα, όπου υπάρχουν χριστιανοί που ζουν σε ένταση.
Σύμφωνα με την ‘Αλ Μασντάρ’, οι Ρώσοι στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί στην Μουχάρντα που βρίσκεται 25 χιλιόμετρα βόρεια της Χάμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκτήθηκαν από στρατιωτικές πηγές στην περιοχή, η Συρία, η Ρωσία, το Ιράν και άλλοι σύμμαχοι ετοιμάζονται να αρχίσουν την επίθεση από βόρεια της Χάμα συνεχίζοντας μέχρι την περιοχή Χαν Σεϊχουν στα νότια όρια της Ιντλίμπ.

Συγχρόνως, η ‘Αλ Μασντάρ’ σημειώνει ότι εκατοντάδες φιλοκυβερνητικοί στρατιώτες που χαρακτηρίζονται ως Σιίτες ήρθαν στη Χάμα το Σάββατο το απόγευμα να βοηθήσουν το στρατό της Συρίας.

«Το κομβόι των ξένων μαχητών έχει αναπτυχθεί κοντά στην Χαλφάγια και θα βοηθήσουν στην οργάνωση της επίθεσης τις επόμενες ημέρες» είπε στρατιωτική πηγή στην ‘Αλ Μασντάρ’.

Η Ισλαμική Επαναστατική Φρουρά (Ιράν) και η Χεζμπόλα αναμένεται να βοηθήσουν τις συριακές κυβερνητικές δυνάμεις να εκδιώξουν τους τζιχαντιστές από τα βόρεια της Χάμα και πιθανόν να κινηθούν προς τα νότια της Ιντλίμπ, σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα ( f5haber.com).

--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου