''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Τρομερή εικόνα από την Αυστραλία: Δείτε την συγκίνηση του Εύζωνα όταν άκουσε για την Ελλάδα!


Ένας Εύζωνας δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του, όταν ο Ιερέας του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στην Αδελαΐδα (Αυστραλία), άρχισε να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τους Ευζώνους και την Ελλάδα…«Να θυμάστε πάντα να κάνετε την Ελλάδα Υπερήφανη γιατί πέρασε δύσκολα και περνάει ακόμα, με πολλούς Έλληνες στην ξενιτιά που την αγαπάνε και την νοσταλγούν πάρα πολύ!!»

-ΕΥΖΩΝ Κωνσταντίνος Λούσιας-




Η παρουσία των Ελλήνων Ευζώνων, που με τον επιβλητικό βηματισμό τους «ταρακούνησαν» την πόλη του Σύδνεϋ, ξεχώρισε στις επετειακές εκδηλώσεις για το ANZAC Day.
Υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη, αυτές οι δύο λέξεις περιγράφουν απόλυτα τα συναισθήματα όσων βρέθηκαν την Δευτέρα 24/4 στο κέντρο της πόλης του Σύδνεϋ για να παρακολουθήσουν την παρέλαση για το ANZAC Day.
Οι εννέα Εύζωνες με επικεφαλής τους τον Λοχαγό Πεζικού Θεοφάνη Κασιμάτη διέσχισαν το κέντρο της πόλης με τον επιβλητικό βηματισμό τους, αποσπώντας το χειροκρότημα των χιλιάδων ανθρώπων που τους παρακολουθούσαν, αλλά και τις επευφημίες των εκατοντάδων ομογενών που κρατώντας ελληνικές σημαίες τους παρακολουθούσαν.
Ομογενείς φώναζαν «ζήτω η Ελλάς», «γεια σας λεβέντες μας», βλέποντας τους εύζωνες να περνούν από μπροστά τους, ενώ δεν ήταν λίγοι οι τουρίστες που προσπάθησαν να βγάλουν κάποια φωτογραφία ή που ζητούσαν να μάθουν περισσότερα για τους άνδρες της προεδρικής φρουράς και για την ενδυμασία τους.

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/04/blog-post_7068.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου