''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Γιατί να πολεμήσουμε; Για ποιά Ελλάδα;


Στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο οι Γάλλοι προέβαλαν ασθενική αντίσταση στους Γερμανούς γιατί η νεολαία δεν ήθελε πόλεμο αλλά καλοπέραση. Είναι παροιμιώδες το σύνθημα «pourquoi?» (γιατί;), που κυριαρχούσε στην προπολεμική Γαλλία. «Γιατί να πολεμήσουμε;» έλεγαν τότε οι Γάλλοι που μέσα από την αθεΐα είχαν χάσει κάθε ιδανικό.
Η προκλητικές κινήσεις της Τουρκίας αυτές τις μέρες μας βάζουν σε παρόμοιες σκέψεις. Παρόλες τις μεγαλοστομίες των υπουργών Εξωτερικών και Αμύνης της Ελλάδος το ερώτημα στους έλληνες που σκέπτονται παραμένει. Γιατί να πολεμήσουμε;
Για να φυλάξουνε την πατρίδα μας; Μα αυτή έχει πουληθεί στα διεθνή κοράκια. Λιμάνια, τραίνα, αεροδρόμια, η γη, τα σπίτια, οι περιουσίες των ανθρώπων . Όλα πουλημένα…
Για να μην μας πάρουν τα παιδιά μας γενιτσάρους; Μα ήδη τα έχουν πάρει στα σκλαβοπάζαρα της Δύσης. Δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί, χωρίς να έχουν την δυνατότητα να κάνουν οικογένεια, να μιλήσουν την γλώσσα των γονιών τους, να βρουν μια ορθόδοξη εκκλησία και να που ένα «Κύριε Ελέησον».
Γιά όσα παιδιά μένουν στη Ελλάδα έχει αναλάβει η άθεη, παρά ταύτα ελληνική, Κυβέρνηση μέσα από το εκπαιδευτικό σύστημα να τους διδάξει τον σοδομισμό ώστε να γίνουν κατάλληλα αντικείμενα ηδονής των παιδεραστών Ευρωπαίων. Τόση ευρύτατη διαφθορά της νεολαίας ούτε η Οθωμανία δεν είχε σκεφθεί! Γιαυτό έλεγε ο σπουδαίος εκείνος Νοταράς «καλύτερον φακιόλιον τουρκικόν παρά τιάρα παπική».
Γιατί πρέπει να πολεμήσουμε; Για την ιδέα της Ελλάδας; Ούτε αυτή υπάρχει. Μας το λένε ξεκάθαρα οι «τοκογλύφοι»-δανειστές : Μεταρρυθμίσεις! Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι πρέπει να γίνουμε σαν και αυτούς, χωρίς θρησκευτική ταυτότητα, να περιφρονούμε την αγία μέρα της Κυριακής, τα παιδιά μας να είναι τρανσεξουέλ, η ορθόδοξη εκκλησία να κλειστεί στους τέσσερους τοίχους και να εξυπηρετεί μόνον το θρησκευτικό φολκλόρ, να στρέψουμε την αγαπητική μας δύναμη στα ζώα αντί γιά τους ανθρώπους, οι σατανιστικές τελετές πρέπει να γίνουν μέρος της πολιτισμικής μας ταυτότητα και εμείς μέρα νύχτα χωρίς δουλειά και παραγωγή να πληρώνουμε τα μνημόνια και πάνω σέ αυτά να μας βάζουν άλλα μνημόνια. Μια μεταφυσική του παραλόγου. Μια άλλου είδους Ελλάδα. Αυτές είναι οι μεταρρυθμίσεις που πράγματι επιδιώκουν. Γι' αυτούς λοιπόν να πολεμήσουμε;
Όταν το Κομμουνιστικό Κόμμα της Σοβιετικής Ένωσης αναγκάστηκε να πολεμήσει τους Γερμανούς τότε οι μπολσεβίκοι προκειμένου να έχουν την υποστήριξη του λαού άνοιξαν τις Εκκλησίες. Τις Εκκλησίες που είχαν οι ίδιοι κλείσει σύμφωνα με το άθεο δόγμα τους «η θρησκεία είναι το όπιο του λαού».
Αλλά και το θαύμα της Ελλάδος στον Ελληνοϊταλικό Πόλεμο δεν θα είχε γίνει αν η σύγκρουση αυτή δεν είχε θρησκευτικό χαρακτήρα. Ο εμβολισμός από τους Ιταλούς του πλοίου ΕΛΛΗ που μετέφερε προσκυνητές στην Παναγία της Τήνου υπήρξε ο λόγος που οι Έλληνες πολέμησαν σθεναρά τους Ιταλούς και τους νίκησαν. Μόνον η Πίστη στον Αληθινό Θεό μπορεί να κερδίσει πολέμους.
Η μειοδοσία σε κάθε τι που αποτελεί την Ορθόδοξη Ταυτότητα του έλληνα, όπως αυτή η μειοδοσία κάθε μέρα εκφράζεται από ΟΛΟ το πολιτικό φάσμα (ακόμη και ο Μητσοτάκης δεν θέλησε να φανεί ότι γνωρίζει για το Τάμα του Έθνους!),από τα πληρωμένα ΜΜΕ και δυστυχώς και από πολλή λαό οδηγεί σε εθνική τραγωδία. Κανένας δεν θα πολεμήσει για το ΔΝΤ, τα λεφτά της Μέρκελ, τις φιλοδοξίες της οικογένειας Μητσοτάκη, για το χωρίς γραβάτα προφίλ του Τσίπρα, τις παχυλές απολαυές του Παυλόπουλου…
Σχόλιο ΣΝΠ: "Παρά ταύτα όμως υπάρχει ακόμη η μαγιά! Υπάρχει η βαθιά αγάπη για την πατρίδα, τα ιερά και τα όσια! Η ανδρεία και το τσαγανό, αυτό που ανέδειξε Κολοκοτρωναίους και Ανδρούτσους και Διάκους και Παπαφλέσσες! Υπάρχουν οι νέοι που κόβουν μεταθέσεις για να υπηρετήσουν στην παραμεθόριο (ΕΔΩ)! Υπάρχουν νέοι που ζητούν να γίνουν έφεδροι εθελοντές, πέρα στο Καστελόριζο! Υπάρχουν ήρωες και ηρωίδες που παρακαλάνε να δοθεί η ευκαιρία για δώσουν την ζωή τους για αυτά που πολεμούν οι αλιβάνιστοι εθνομηδενιστές, οι επικίνδυνοι εθνικιστές, οι μνημονιακοί λαϊκιστές και όλοι οι σύγχρονοι λιγουροφράγκοι 'μεταπολιτευτές'. 

Ο εκφυλισμός των ηθών, η σαρκολατρεία και η θεοποίηση των υλικών, είναι τα όπλα τους. Με αυτά χαλαρώνουν τα πνευματικά μας αισθητήρια, την αγάπη για του Χριστού την Πίστη την Αγία και την Πατρίδα μας την ηρωική. Εμείς όμως θα τους αντιτάξουμε μετάνοια και πίστη φλογερή, κάτω από το πετραχήλι που συγχωρεί, με ανδρεία και θέληση σταθερή. Θυσία να γίνουμε, ζωντανοί μάρτυρες ότι η αγάπη για την πατρίδα σιγοκαίει στις καρδιές μας. Έτοιμη να πυρπολήσει κάθε αντίχριστη επιβουλή, και εχθρική για την πατρίδα μας πολεμική. Να γίνουμε λογικά και ζωντανά ολοκαυτώματα! Νέα Αρκάδια, Μεσολόγγια και Ζάλογγα! Ο Θεός δεν εμφανίζεται στους δειλούς και χαμερπείς. Ο Θεός εμφανίζεται στους ανδρείους και δυνατούς, τους ταπεινούς πιστούς του δούλους! 

Αδελφέ Ρωμιέ επειδή έχουν βαλθεί να σε κάνουν να ξεχάσεις το αίμα που κυλά στις φλέβες σου, επειδή έχουν βαλθεί να σε κάνουν να χάσεις το θάρρος σου και την ελπίδα, διάβασε ΕΔΩ τί είπαν οι πρωταγωνιστές του τελευταίου μεγάλου πολέμου για τους παππούδες και τους πατεράδες μας! Και έχε ελπίδα σταθερή στην ανάσταση και την λευτεριά του έθνους μας! Απαλλαγμένη από τους ψευτοπολιτικούς και τους μνημονιακούς Νενέκους! 
Με αυτά τα λόγια στο μυαλό, η μάχη που έρχεται εδώ και καιρό, γλέντι θα ‘ναι για μας, ηρωικό. Αισχύνη και όνειδος για τον εχθρό, τιμή και δόξα για τον Χριστό! Αμήν γένοιτο!

Πηγή: http://synaxipalaiochoriou.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου