''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Απαγορεύσεις των ΜΚΟ του Τζωρτζ Σόρος στην Ευρώπη

-Ένας από τους υποστηρικτές των πανεθνικών διαδηλώσεων κατά του Trump είναι ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής και «φιλάνθρωπος», G.Soros,
ο οποίος είναι πολύ γνωστός για τις φιλανθρωπίες του σε όλο τον κόσμο, φυσικά.

Ο Soros στήριξε τουλάχιστον 50 ομάδες που συμμετείχαν στη μαζική Πορεία των Γυναικών, η οποία έγινε εναντίον της ορκωμοσίας του Trump που έλαβε χώρα πρόσφατα. Αυτή η διαδήλωση μάζεψε δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές μόνο στις ΗΠΑ.

Στην πατρίδα του την Ουγγαρία όμως, οι πολιτικοί κατηγορούν τον Soros για το ότι προσπαθεί να επηρεάσει την πολιτική. Προτείνουν να απαγορεύσουν τις ομάδες που χρηματοδοτεί. Και όπως εξηγεί ο Ilya Petrenko κάτι παρόμοιο και σε άλλα μέρη της Ευρώπης.

-Μια μεγάλη περιουσία και ικανότητα για επιτυχία. Ο G.Soros, ένας άνθρωπος που δεν έχει συνηθίσει να χάνει, αλλά μπορεί να αντέξει ένα τέτοιο χτύπημα στα 86 του; Ο δισεκατομμυριούχος ήδη αναγκάστηκε να υποστεί την ήττα στην έδρα του, όταν η Hillary έχασε και ο Donald κέρδισε. Χρηματοδότησε αυτήν και μισούσε αυτόν. Στα 8 Νοεμβρίου, μπουμ!

– Αυτό που έχουμε εδώ είναι μια αναπάντεχη τεράστια αναποδιά για τον George Soros. Βρίσκεται σε μεγάλους μπελάδες.

– Ο κ. Soros γεννήθηκε στην Ουγγαρία. Η ζωή του στιγματίστηκε από την αποστολή, έξω από την Αμερική. Την φιλανθρωπία στην πατρίδα του και προς τα ανατολικά της. Με άλλα λόγια, προωθούσε την Δημοκρατία σε αυτό που ήταν κάποτε το κομμουνιστικό μπλοκ. Να προσέχετε αυτά τα τρία κεφαλαία γράμματα: ΜΚΟ.

ΣΕΡΒΙΑ, 2000

Ανατροπή του Slobodan Milošević.
Δίκτυο Otpor!(Αντίσταση!) στον πυρήνα του πραξικοπήματος.
Χρηματοδοτήθηκε από τον Soros.

Γεωργία, 2003

Επανάσταση των Ρόδων
Υπό το δίκτυο Κμάρα.
Χρηματοδοτήθηκε από τον Soros και το USAID.

Ουκρανία. 2004

Πορτοκαλί Επανάσταση.
Οι διαδηλωτές εκπαιδεύτηκαν από το Διεθνές Ίδρυμα «Αναγέννηση».
Χρηματοδοτήθηκε από τον Soros και το USAID.

ΚΙΡΓΙΖΙΑ, 2005

Επανάσταση της Τουλίπας.
Ο Συνασπισμός για Δημοκρατία και Πολιτικά Δικαιώματα πίσω από την εξέγερση.
Χρηματοδοτήθηκε από τον Soros και το USAID.

-Φαίνεται πως η νίκη του Trump ενθάρρυνε τους Ευρωπαίους σε διάφορα μέρη να από- Σορο-ποιηθούν. Στην Ουγγαρία, ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος ήδη υπόσχεται να χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα εργαλεία, για να σαρώσει τις ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον παγκοσμιοποιητή και δισεκατομμυριούχο. Αυτή είναι μια πολωνική εφημερίδα που στηρίζεται από τον Soros. Η κυβέρνηση αρνείται να μιλήσει στους δημοσιογράφους της ή να συμμετέχει στις διαφημίσεις της. Ουπς! Ή στο επίπεδο των απλών πολιτών, οι ακτιβιστές στα Σκόπια. Ναι, υπήρξε μια απόπειρα για αλλαγή καθεστώτος εκεί πρόσφατα. Οι ακτιβιστές στα Σκόπια έχουν ξεκινήσει το «Stop Operation Soros” (SOS).

– Ο Soros ήταν ενεργός στα Σκόπια για 20-25 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε μια κλιμάκωση των δραστηριοτήτων τους που μας ανάγκασε να λάβουμε πιο ισχυρά μέτρα. Επειδή είναι ανοιχτά πολιτικές και αποσταθεροποιούν την χώρα.

– Υπάρχει και άλλο. Χωρίς πλάκα. Ο G.Soros έχει κατηγορηθεί ακόμα και για την τοποθέτηση του «σωστού ανθρώπου» στον θρόνο του Βατικανού. Όχι ακριβώς κομμουνιστικό μπλοκ. Οι καθολικοί έγραψαν στον Donald John Trump. «Ερεύνησέ το και Τακτοποίησέ το». Πράγματι, τα πράγματα έχουν σοβαρέψει.

-Έτσι φαίνεται. Η Ούγγρος υπουργός εξωτερικών δήλωσε ότι οι δραστηριότητες των ομάδων που χρηματοδοτούνται από τον Soros είναι αντι-δημοκρατικές και υπονομεύουν την κυβέρνηση.

– Ο G.Soros χρηματοδοτεί πολλές οργανώσεις στην Ουγγαρία. Έχει ένα πολύ ξεκάθαρο ενδιαφέρον, επειδή έχει ήδη δηλώσει και πει ανοιχτά ότι θα ήθελε αυτή η κυβέρνηση να αποτύχει. Θα ήθελε κατά κάποιον τρόπο, να απολύσει αυτή την κυβέρνηση, επειδή δεν του αρέσει η προσέγγισή μας και η πολιτική μας. Αλλά δεν είναι ο G.Soros, αυτός που θα πάρει την απόφαση για το ποια κυβέρνηση θα έχει η Ουγγαρία, αλλά ο ουγγρικός λαός. Για την ακρίβεια, το βρίσκω πολύ αντι – δημοκρατικό, όταν κάποιος από το εξωτερικό θα ήθελε να επηρεάσει τους Ούγγρους σχετικά με το ποιον να ψηφίσουν.

https://averoph.wordpress.com
Αντιγραφή Μέλια. για το Αβέρωφ

Πηγή: βίντεο στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου