''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Φρίκη! Μωρά-βόμβες χρησιμοποιεί ο ISIS στη Λιβύη

lju

Του Μάνου Χατζηγιάννη

Μια νέα φρικαλέα μαρτυρία για τις δράσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης του αυτή τη φορά στη αποκαλύπτεται σήμερα… ανατινάσσονται σαν καμικάζι σκορπώντας τον θάνατο σε αντίπαλα στρατεύματα!


Ο Μοφθ Αλή τραυματίστηκε το Σαββατοκύριακο. Αλλά ο ίδιος θα πρέπει να θεωρεί εαυτόν τυχερό καθώς τέσσερις συστρατιώτες του σκοτώθηκαν σε μια πράξη, η οποία κατέδειξε την απελπισία αλλά και την εγκληματική φρενοβλάβεια του ισλαμικού κράτους κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών του στη λιβυκή πόλη της Σύρτης.
Ο 20χρονος στρατιώτης περιγράφει την εμπειρία του όταν μια ομάδα στρατιωτών πλησίασε μια μοναχική γυναίκα.
«Είδαμε να περπατά προς το μέρος μας με ένα μωρό στην αγκαλιά της», είπε. «Εμείς είπαμε ότι θα την βοηθήσουμε να βρει το δρόμο της. Της είπαμε ότι έπρεπε να μας δώσει το μωρό.»
«Μας πλησίασε, άπλωσε τα χέρια της για να δώσει το παιδί σε ένα στρατιώτη και στη συνέχεια ανατινάχθηκε. Τέσσερις από τους άνδρες μας σκοτώθηκαν και 20 τραυματίστηκαν, συμπεριλαμβανομένου και εμού» περιγράφει.
«Όταν μας έδωσε το παιδί, είδαμε την εκρηκτική ζώνη της κάτω από την κουβέρτα που το καλύπτει. Μερικοί από μας άρχισαν να τρέχουν. Έχουμε αντιμετωπίσει δεκάδες βόμβες αυτοκινήτων, ελεύθερους σκοπευτές, μαχητές που εκπαιδεύονται καλύτερα από εμάς. Τα χειρότερα πράγματα είναι οι ζώνες με τα εκρηκτικά. Όταν κοιτάζω το χέρι μου τώρα, αισθάνομαι τυχερός – αλλά αν κλείσω τα μάτια μου, βλέπω και πάλι αυτή τη σκηνή, και τους νεκρούς συντρόφους μου. Πλέον αν δω μια γυναίκα μπροστά μου με ένα μωρό στην αγκαλιά της, τι μπορώ να κάνω; Μπορώ να πυροβολήσω ή όχι; » αναρωτήθηκε τέλος…

http://www.tilegrafima.gr/to-tilegrafima-grafei/friki-mora-vomves-chrisimopoiei-o-isis-sti-livyi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου