''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Καταιγιστικές εξελίξεις στην Συρία: Τουρκικά μαχητικά σκότωσαν πράκτορες των ΗΠΑ και της Γερμανίας – Μάχες μέχρις εσχάτων μεταξύ Τούρκων και Κούρδων –

του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Καταιγιστικές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα στην Μ. Ανατολή, καθώς όπως όλα δείχνουν η Τουρκία παίζει με την φωτιά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που πρώτο το pentapostagma.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας, η τουρκική αεροπορία σκότωσε έναν αμερικανό και έναν γερμανό πολίτη κατά την διάρκεια αεροπορικής επιδρομής στην Β. Συρία, που είχε σαν στόχο να πλήξει κουρδικές δυνάμεις.
Την ανακοίνωση εξέδωσε το Στρατιωτικό Συμβούλιο Ιεράπολης της Συρίας, όπου χαρακτηριστικά αναφέρει:
«Ο Michel Israel από την πολιτεία της Καλιφόρνια, γνωστός ως Robin Akri και ο Antoun Lesjek, γνωστός ως Vazana Juan από την Γερμανία, σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια τουρκικής αεροπορικής επιδρομής, στο δυτικό τμήμα της πόλης Ιεράπολη της Συρίας.»
Το Συμβούλιο αρνήθηκε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους δύο νεκρούς και για το ποια ακριβώς ήταν η αποστολή τους στη Συρία. Οι λόγοι βέβαια προφανείς. Οι δυνάμεις που έχουν εμπλακεί στον πόλεμο που ταράζει την Μ. Ανατολή αλλά και την παγκόσμιο γίγνεσθαι, όπως είναι λογικό, έχουν αναπτύξει τεράστια δίκτυα κατασκόπων, αλλά και εκπαιδευτών στη Συρία και προφανών με ανωθεν διαταγή το Συμβούλιο της Ιεράπολης δεν μπορεί να δώσει περαιτέρω πληροφορίες.

OI ΔΥΟ ΝΕΚΡΟI



ΤΟ SDF ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ

ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΩΝ
Ο Στρατηγός των Κούρδων στην Β. Συρία ανακοίνωσε την καταστροφή τεσσάρων τουρκικών τανκς. Την ίδια στιγμή δήλωσε πως η τουρκική αεροπορία έπληξε στόχους Κούρδων και όχι των ισλαμιστών
Ταυτόχρονα οι Τούρκοι, σε βίντεο που ανέβηκε στο twitter, βασανίζουν και εξευτελίζουν με απάνθρωπο τρόπου ένα κούρδο μαχητή του YPG κοντά στην πόλη Al-bab. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και σίγουρα οι ΗΠΑ αλλά και η Γερμανία δεν θα αφήσουν αναπάντητη την πρόκληση της Τουρκίας.
Με πρόσχημα τους τζιχαντιστές, βομβαρδίζουν Κούρδους, αλλά και πράκτορες της Δύσης, ενώ ταυτόχρονα συμπεριφέρονται με τον χειρότερο τρόπο σε ομήρους.
Η Τουρκία πρέπει να καταλάβει πως έχει ανακατέψει την τράπουλα και αυτό δεν θα της βγει σε καλό. Οι λεονταρισμοί του Ρ. Τ. Ερντογάν κάποια στιγμή θα λάβουν την ορθή απάντηση.
Σφοδρές επιδρομές πραγματοποιούν οι Κούρδοι και εντός Τουρκίας.
 
Από: pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου