''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016

Της «τρελής» στην Τουρκία – Θέλουν να βομβαρδίσουν τις ΗΠΑ

Της «τρελής» στην Τουρκία. Συνωμοσιολόγοι και ακραίοι ισλαμιστές έχουν «ξαμολυθεί» και σε ένα ρεσιτάλ άκρατου λαϊκισμού καθοδηγούν την κοινή γνώμη σε επικίνδυνα μονοπάτια.
Ο Αλπέρ Ταν, φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος, γράφει στο Twitter του ότι η κυβέρνηση της Τουρκίας έχει το δικαίωμα να επιτεθεί με μη επανδρωμένα αεροσκάφη (ντρον) στο σπίτι που διαμένει ο ιμάμης Γκιουλέν στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ και να τον βομβαρδίσει.
Υπενθυμίζουμε ότι ο ιμάμης Γκιουλέν κατηγορείται από την κυβέρνηση Ερντογάν ως ο ενορχηστρωτής του πραξικοπήματος της Παρασκευής.

Ακόμα κι εάν δεχτούμε το εξωφρενικό σενάριο ότι η Τουρκία θα μπορούσε να… βομβαρδίσει σε αμερικανικό έδαφος, ο Αλπέρ Ταν δεν μπαίνει καθόλου στον κόπο να μας εξηγήσει από που ακριβώς τα ντρον θα απογειωθούν για να φτάσουν στην Πενσιλβάνια. Αυτοί όμως είναι οι δημοσιογράφοι που στηρίζουν το καθεστώς Ερντογάν.

alper_tan
Την ίδια ώρα γίνεται γνωστό ότι η Τουρκία δεν απαγορεύει την έξοδο από τη χώρα μόνο σε πανεπιστημιακούς και δημοσίους υπαλλήλους αλλά και στους δημοσιογράφους.
Οι αξιωματικοί που ανακρίνονται από τις τουρκικές Αρχές, κατηγορούμενοι ότι συμμετείχαν στο πραξικόπημα, διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες.
α) Σε εκείνους που έχουν ομολογήσει τη συμμετοχή τους, β) σε εκείνους που αρνούνται τα πάντα και γ) στους άλλους που καταδίδουν συναδέλφους τους ότι είναι συνωμότες για να γλιτώσουν οι ίδιοι.
Φυσικά και όλη αυτή η κατάσταση το μόνο που καταφέρνει είναι να μεγαλώνει συνεχώς τον αριθμό των συλλήψεων.
Στην πλατεία Τακσίμ, στην Κωνσταντινούπολη, έχει υψωθεί ένα τεράστιο πανό που απειλεί τον Γκιουλέν και τους οπαδούς του. Γράφει:

«Φέτο [Γκιουλέν], Σκύλε του Σατανά, θα κρεμάσουμε εσένα και τα σκυλιά σου με τα ίδια τα λουριά σας».

gulen
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/07/blog-post_1619.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου