''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

«ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ»!

9d6_4
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης  Ευθεία απειλή ότι δεν θα αφήσουν ενεργειακό αγωγό για ενεργειακό αγωγό που περνά από τις ανατολικές επαρχίες της Τουρκίας,
έχει εξαπολύσει το κουρδικό ΡΚΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου προκαλώντας έντονη ανησυχία στην Άγκυρα.
Το θέμα αφορά και εμάς, γατί μέσα στους κουρδικούς στόχους είναι και ο περίφημος αγωγός ΤΑΡ, που πρόσφατα έγινε με μεγάλη μεγαλόπρεπα η τελετή έναρξης του στην βόρειο Ελλάδα.
Γεγονός είναι ότι τελευταία έχουν αυξηθεί οι επιθέσεις των Κούρδων εναντίον ενεργειακών αγωγών και πριν από λίγο καιρό είχε διακοπεί για ένα ολόκληρο μήνα η ροη του πετρελαίου στον αγωγό Κιρκούκ-Τζευχάν της Τουρκίας, μετά από καταστροφή που υπέστη από κουρδική επίθεση.
Χτες έγινε νέα επίθεση σε ενεργειακό αγωγό μεταφοράς φυσικού αερίου στην περιοχή του Siirt της νοτιοανατολικής Τουρκίας, καθώς και στην επαρχία Μπατμάν βορειότερα.
Η Άγκυρα ανησυχεί γιατί το θέμα αυτό είναι πολύ σημαντικό και μέχρι σήμερα παρά τις επανειλημμένες μεγάλες στρατιωτικές επιχειρήσεις, οι Τούρκοι δεν κατάφεραν να αποτρέψουν αυτές τις ενεργειακές επιθέσεις που απειλούν να τινάξουν στον αέρα όλα τα μεγαλεπήβολα σχέδια της Τουρκίας να καταστεί παγκόσμιο ενεργειακό κέντρο.
Ίδωμεν!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
nikosxeiladakis.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2016/06/blog-post_92.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου