''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΕΔΩ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ!!! ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)



Απάντηση δίνει όλος  ο Μοριάς και ο θρυλικός Αρχιστράτηγος Θ. Κολοκοτρώνης στα ασύστολα και ανιστόρητα ψεύδη της Μασονικής Στοάς , ότι τάχατες ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ήταν Μασόνος. Ο Αρχιστράτηγος ήταν Άντρας , μάνας λεβεντογέννας, που πάντα έβγαινε μπροστά σε κάθε μάχη. Εν  αντιθέσει με τα Αντίχριστα , σκοτεινά, θρασύδειλα ανθρωπάκια των στοών που κρυπτόμενα και με δόλιο τρόπο προσπαθούν να γκρεμίσουν την Ελληνορθόδοξη Πατρίδα μας.

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ;

Από: ellasnafs.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. Σήμερα, όμως, το 'αμύνεσθαι περί πάτρις', αντικαταστάθηκε από το 'αμύνεσθαι περί πάρτης'. Ο καθένας για τον εαυτό του... Για αυτό είμαστε στην κατάσταση αυτή. Και δικαίως.. Ξεχάσαμε και πατρίδα και θρησκεία και οικόγενεια. Και τα θυσιάζουμε όλα στον βωμό του χρήματος... Αίσχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα εκεί αποσκοπεί η επιτηδευμένη συστημική προπαγάνδα που κλιμακώνεται σταδιακά τις τελευταίες δεκαετίες παράλληλα με την διαρκή προσέγγιση και τις ολοένα στενότερες σχέσεις με τους αλλότριους.Τους λαούς της δύσης των οποίων όλη η κοσμοθεωρία στηρίχθηκε στον κανιβαλισμό της ελληνορωμαίικης κουλτούρας.Αλισκόμεθα λοιπόν εκ των έσω με την αδιαφορία μας και το επαναλαμβανόμενο ευνικό ξεπούλημα και ταυτόχρονα τον εισαγόμενο δυτικό "προοδευτισμό" να λειτουργεί ως δούρειος ίππος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή