''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Οι Ρώσοι «Λύκοι της Νύχτας» προσκυνούν στον Ι.Ν.Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ρώσοι μοτοσικλετιστές «Λύκοι της Νύχτας» που πρόκειται να ταξιδεύσουν στο Άγιο Όρος για να τονίσουν την αντίσταση «ενάντια στον αόρατο σκηνοθέτη που θέλει να βάλει εμπόδια στην ενότητα... των ορθόδοξων λαών» στα πλαίσια των επισκέψεων σε διάφορους ελληνορθόδοξους θρησκευτικούς προορισμούς επισκέφτηκαν τον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο.


Η περίφημη ρωσική λέσχη μοτοσικλετιστών «Λύκων της Νύχτας» πραγματοποιεί συμβολική επίσκεψη-προσκύνημα σε θρηκευτικούς  προορισμούς στην Ελλάδα, με βασικό σταθμό το Άγιο Όρος.

Με χαρακτηριστικά αμάνικα δερμάτινα μπουφάν και τατουάζ σε όλα τους τα μπράτσα ξάφνιασαν τους υπόλοιπους πιστούς που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο ναό καθώς μιλούσαν ρωσικά και αποτελούσαν ένα μη συνηθισμένο θέαμα.

Τα μέλη των «λύκων της νύχτας» έκαναν με ευλάβεια ότι και οι υπόλοιποι πιστοί δηλαδή προσκύνισαν εικόνες έλβαν την ευλογία του παπά της εκκλησίας.

Η συγκεκριμένη ομάδα μοτοσικλετιστών είναι γνωστή και για την ορθόδοξη πίστη των μελών της και όλοι τους είναι υποστηρικτές του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν.

Oι «Λύκοι της Νύχτας» έδωσαν προ δύο ημερών συνένετευξη Τύπου στο Ρωσικό Πολιτιστικό και Επιστημονικό Κέντρο στην Αθήνα και εξήγησαν τους λόγους του ταξιδιού τους στην Ελλάδα με τελικό προορισμό το Άγιο Όρος.

Αναφέρθηκαν με θερμά λόγια για τους ιστορικούς, πολιτιστικούς και κυρίως θρησκευτικούς δεσμούς Ελλάδας και Ρωσίας και τόνισαν ότι η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο του κοινού αφιερωματικού έτους 2016 «η Ελλάδα στη Ρωσία και η Ρωσία στην Ελλάδα».

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι στην συνέντευξης Τύπου παρίστατο εκπρόσωπος της ρωσικής πρεσβείας, ο  Όλεγκ Μπρεντίχιν, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι έχει συνεχίζεται η προετοιμασία για τη διοργάνωση της επίσκεψης του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα.

Ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας των «Λύκων της Νύχτας», Βλ. Στρόγκοφ μίλησε για αγάπη και ενότητα μεταξύ του ρωσικού και του ελληνικού λαού και αναφέρθηκε στην φετινή χρονιά ως μια διπλή επέτειο καθώς συμπληρώνονται 75 χρόνια από την αντιναζιστική νίκη στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο αλλά και τα 1.000 χρόνια παρουσίας,του ρωσικού μοναχισμού στο Άγιο Όρος.

«Σκοπός της λέσχης και των ταξιδιών της είναι η αντίσταση ενάντια στον αόρατο σκηνοθέτη που θέλει να βάλει εμπόδια στην ενότητα των ορθόδοξων λαών».

Ο εκπρόσωπος της ρωσικής πρεσβείας κ. Μπρεντίχιν στην αρχή της συνεντευξης είπε ότι το μέλλον είναι ο κοινός δρόμος Ελλάδας-Ρωσίας, η συμπόρευση των δύο εθνών για το καλύτερο, παρά τις όποιες συγκυριακές δυσχέρειες έχουν κατά καιρούς προκύψει, ενώ εκ μέρους των «Λύκων της Νύχτας» έγινε η παρουσίαση της εικόνας του Αγίου Σεργκέι Ραντόντσκι, ο οποίος έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην επίτευξη της ενότητας του ρωσικού λαού.

Σημειώνεται ότι οι «Λύκοι της Νύχτας» δεν είναι τίποτα... γραφικοί καθώς συμμετείχαν στις συγκρούσεις στην Ουκρανία υπερσπιζόμενοι τις ρωσικές γάιες και τους ρωσικούς πληθυσμούς όπου και αν αυτοί βρίσκονται.

Έχουν πλήρη επίγνωση της σημασίας της Ορθοδοξίας και την ενότητας που αυτή μπορεί να πετύχει μεταξύ των λαών που ανήκουν στο συγκεκριμένο δόγμα της Αληθινής Θρησκείας.

Η δυτική προπαγάνδα επιδιώκει εδώ κι χρόνια να τους παρουσιάσει σαν «συμμορίτες» μονο και μόνο γιατί υποστηρίζουν τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν αλλά και επειδή είναι Ορθόδοξοι και ενοχλούν νεοταξίτικα κέντρα εξουσίας.








Από: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου