''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Η «Ορθόδοξη» μηχανοκίνητη φάλαγγα των «Λύκων της Νύκτας» ενώνει όλες τις ορθόδοξες χώρες και καταλήγει στην Ελλάδα

пут_1429977139.jpg.600x450_q85
Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ)
Έρχονται στο Άγιο Όρος οι  περιβόητοι «Λύκοι της Νύκτας»
που έχουν ως επίτιμο μέλος  τους τον Ρώσο Πρόεδρο Β.Πούτιν,   για τον εορτασμό του ρωσικού έτους, αναφέρει ο ρωσικό τύπος και πλήθος δημοσιευμάτων.
Η ρωσική μηχανοκίνητη φάλαγγα θα πραγματοποιήσει μια προσκηνυματικού τύπου πορεία από την  Ορθόδοξη Ρωσία, στην Σερβία, την Ελλάδα, την Βουλγαρία, το Μαυροβούνιο, την Λευκορωσία, την Ουκρανία και την ΠΓΔΜ .
Πρόκειται για χαράς ευαγγέλια για τους φίλους του μηχανοκίνητου τουρισμού από την παρουσία στην χώρα μας των «Λύκων της Νύκτας». Μιλάμε  για μια οργάνωση φίλων της μοτοσυκλέτας  με χιλιάδες μέλη σε όλη την Ρωσία, η οποία έχει εκδράμει και σε άλλες ευρωπαικές χώρες  .
Τα μέλη του κλάμπ αυτού της μοτοσικλέτας  από τις 13 έως τις 20 Μαΐου  2016  διοργανώνουν πορεία  στο έδαφος της πατρίδος μας λόγω του εορτασμού των χιλίων χρόνων  ρωσικής παρουσίας στο Άγιο  Όρος, αναφέρει το  δημοσίευμα .
volki_1430122908.jpg.600x450_q85
Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου από την οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης, «αγώνας δρόμου «Άγιο Όρος» ,  από 13 έως 20 Μαΐου  του 2016.
Οι Ρώσοι οδηγοί μοτοσυκλέτας αφού εισ΄λεθουν εντός Ελλάδος,  σε μια μεγάλη φάλαγγα θα διέρχονται όλα  τα ορθόδοξα μοναστήρια του Αγίου Όρους,  και  τις εκκλησίες της Ελλάδος , καθώς και τα  μέρη στα οποία πολέμησαν Ρώσοι στρατιώτες τον 1ο παγκόσμιο πόλεμο  στα Βαλκάνια.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στην επέτειο ορόσημο για την Ρωσία, και αφορά τα 1000 χρόνια  ρωσικής μοναστικής παρουσίας στο Άγιο Όρος .
24_1
«Το προσκύνημα μας  στοχεύει στην ενότητα των λαών της Ορθοδόξου Πίστεως ειδικά την σημερινή δύσκολη εποχή, όπου « ο αόρατος σκηνοθέτης» προσπαθεί να τοποθετήσει εμπόδια στις σχέσεις  αιώνων αδελφοσύνης», με την δημιουργία ιντρίγκων  και αναταραχών επιθυμώντας να  χωρίσει όλες τις χώρες,  ακόμη και τον σλαβικό κόσμο τον οποίο  μισεί», τονίζει η ένωση των«Λύκων της Νύκτας»  .
Καλοδεχούμενη θα είναι στην πατρίδα μας οι Ρώσοι οι οποίοι με την εμφάνιση τους  και μόνο  προκαλούν  τον τρόμο σε όλους τους αλλόθρησκους και ειδικά τους Τούρκους.


Πηγή: pentapostagma.gr / simeiakairwn.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου