''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ

Περί τις 200 αμερικανικές πυρηνικές βόμβες αναπτύχθηκαν σε Βέλγιο, Ιταλία, Ολλανδία, Γερμανία και Τουρκία κατήγγειλε ο Sergueï Choïgou.
Πολλαπλασιάστηκε η ποσόσοστωση των νατοικών δυνάμεων στις χώρες της Βαλτικής κατά 8 για τα αεροσκάφη και 13 για τους στρατιώτες τόνισε ο ρώσος υπουργός.Την Παρασκευή ο Vladimir Poutine  κατά το collège του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας δήλωσε ότι ο επαναεξοπλισμός του στρατού και του ρωσικού στόλου οφείλει να συνεχιστεί. Το Υπουργ.Άμυνας και άλλα υπουργεία πρέπει να παρακολουθούν την στριωτικοπολιτική κατάσταση στον κόσμο και να πραγματοποιήσουν τις  ad hoc αλλαγές αναφορικά με την εθνική άμυνα δήλωσςε ο ρώσος πρόεδρος.
Σύμφωνα με τον Πούτιν πρέπει να ετοιμαστεί με ιδιαίτερη προσοχή η ενδυνάμωση και βελτίωση της αποτελεσματικότητας των ρωσικών στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων.Ο Υπ.Άμυνας Sergueï Choïgou, ανέφερε ότι « οι ράμπες εκτόξευσης των στρατηγικών πυρηνικών ρωσικών δυνάμεων είναι σε συναγερμό σε ποσοστό μεγαλύτερο από το  95% «  και είναι « σε θέση να εγγυηθούν ολοκληρωτικά την αποτροπή ». »Οι μοντέρνοι εξοπλισμοί αντιπροσωπεύουν το 51% των επίγειων στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων », διευκρίνισε ο Choïgou.
35 νέοι βαλιστικοί πύραυλοι αποδόθηκαν στηις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις το 2015 γεγονός που επέτρεψε η ρωσική πυρηνική τριάδα να εξοπλιστεί σε ποσοστό 55% με σύγχρονα υλικά ανακοίνωσε ο Sergueï Choïgou.Οι μοντέρνοι εξοπλισμοί αντιπροσωπεύουν το 51% των επίγειων πυρηνικών στρατηγικών ρωσικών δυνάμεων « , τόνισε ο Choïgou.Η πυρηνική τριάδα περιλαμβάνει ορδές ρωσικών στρατηγικών πυραύλων (RVSN), σταρτηγική αεροπορία και υποβρύχια porte-engins.Οι δυνάμεις πολλαπλών χρήσεων έφθασαν σε πρωτοφανές ποιοτικό επίπεδο.
Το Υπ. Άμυνας προμηθεύθηκε με 243αεροσκάφη, 90 συστήματα και εγκαταστάσεις  πυραύλων εδάφους αέρος και 208 ραντάρ είπε. Τα ρωσικά drone ήταν μια αποκάλυψη.Η εμπειρία των αποστολών στη Συρία απέδειξε ότι αυτός ο τύπος των αεροπλάνων είναι ανεντόπιστος κατά τις εχθροπραξίες. Το 2011 είχαμε 180 μόνο ενώ σήμερα διαθέτουμε 1.720 drones τόνισε.
le président russe Vladimir Poutine lors du collège du ministère russe de la Défense
Οι πυρηνικές στρατηγικές αεροπορικές δυνάμεις πρόσθεσε ο υπουργός δέχθηκαν το 2015 10 αερκάφη εκσυγχρονισμένα εκ των οποίων δύο Tu-160, τρία Tu-95MS και πέντε Tu-22MZ.Η δύναμη της μάχης των στρατηγικών πυρηνικών ναυτικών δυνάμεων ενισχύθηκε με 2 στρατηγικά υποβρύχια που είναι επανδρωμένα με πυραύλους κρουζ τα « Alexandre Nevski » και « Vladimir Monomaque »,που είναι σε καθεστώς διαρκούς συναγερμού.7 πλοία,2 υποβρύχια και το πρώτο σύστημα πυραύλων αέρος εδάφους Bouk-M3 θα ενισχύσουν το ρωσικό στράτευμα το 2016, πρόσθεσε ο Choïgou.Η περιοχή που ελέγχει η (Daech) διευρύνεται και φθάνει και ισοδυναμεί πλέον με το 70% του συριακού εδάφους σύμφωνα με το ρώσο Υπουργό Άμυνας.
4148684
Oι τρομοκράτες στη Συρία αποτελούν μια άμεση απειλή για τη Ρωσία δήλωσε ο Vladimir Poutine  σε εκδήλωση του Υπουργείου Άμυνας την Τετάρτη. Ο αριθμός των τρομοκρατών σε Συρία και Ιράκ είναι 60.000 και υπάρχει κίνδυνος διείσδυσής τους στην Κεντρική Ασία διευκρίνισε ο Sergueï Choïgou.
Περί τις 200 αμερικανικές πυρηνικές βόμβες αναπτύχθηκαν σε Βέλγιο,Ιταλία,Ολλανδία,Γερμανία και Τουρκία κατήγγειλε ο Sergueï Choïgou.Πολλαπλασιάστηκε η ποσόσοστωση των νατοικών δυνάμεων στις χώρες της Βαλτικής κατά 8 για τα αεροσκάφη και 13 για τους στρατιώτες τόνισε ο ρώσος υπουργός. sputniknews 11.12.15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου