''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;




"Ξέρω πως ποτέ δεν σημαδεύουν στα πόδια. Στο μυαλό είναι ο στόχος. Τον νου σου, ε;"
Τα πάντα έχουν διαλυθεί στη χώρα. Τίποτα δε λειτουργεί πλέον. Πάντα έλεγα ότι: «η Ελλάδα είναι μία χώρα που τίποτα δε λειτουργεί, αλλά όλα δουλεύουν».
Αλλά τα τελευταία χρόνια η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, χωρίς να υπάρχει ελπίδα ανάκαμψης. Ξέρω, η ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία, αλλά νιώθω ότι έχει πεθάνει εδώ και καιρό, και απλά την κρατάμε σωληνωμένη ευελπιστώντας ότι θα γίνει κάποιο θαύμα και θα ξανά-ζωντανέψει.
Ζούμε μία εποχή που πρέπει να προσέχεις τι θα πεις, πώς θα το πεις και με τι τόνο της φωνής σου θα το πεις, για να μη σου κολλήσουν ταμπέλα οι δήθεν προοδευτικοί. Αυτοί, που απλά παίζουν το παιχνίδι των ισχυρών, χωρίς να το ξέρουν.
Ζούμε την εποχή που η Ισλαμοποίηση, τα ανοιχτά σύνορα, η καταστροφή του έθνους και η ισοπέδωση των παραδόσεων και των εθίμων είναι στη μόδα. Πρέπει όλοι να γίνουμε ίδιοι. Η ιδεολογία του «απρόσωπου» ανθρώπου βολεύει τους ισχυρούς της γης, αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι: ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥΣ.
   Δεν τους νοιάζει αν είσαι Έλληνας, Πακιστανός, Άραβας, Ιταλός, λευκός, μαύρος, Χριστιανός, Μουσουλμάνος, straight, ομοφυλόφιλος…. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, απλά τους ενδιαφέρει να είσαι καταναλωτής και να αγοράζεις τα προϊόντα τους και τις υπηρεσίες τους.
Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει κανείς ηγέτης που να τους βάλει όλους αυτούς στη θέση τους. Κάποιος που με λογική, και αγάπη για την πατρίδα, θα κάνει αυτό που είναι σωστό για τους Έλληνες και την Ελλάδα. Κάποιος ηγέτης που θα είναι πατριώτης, αληθινός πατριώτης, και θα δουλέψει σκληρά για να παραμείνει ζωντανός ο Ελληνισμός. Να παραμείνουν ζωντανές οι παραδόσεις, τα ήθη και έθιμα της Ελλάδας, και να ενώσει όλους τους Έλληνες!
Αυτό που ξεχνούν όλοι αυτοί οι δήθεν προοδευτικοί είναι ότι μόνο όταν το έθνος ήταν ενωμένο, μόνο όταν το ομόγλωσσο και ομόθρησκο ενώθηκε μπορούσε να κερδίσει τον κατακτητή. Είτε ήταν οι Πέρσες, είτε οι Ιταλοί, είτε οι Τούρκοι. Η Ιστορία αυτό έχει δείξει. Μόνο όταν ενώνονται αυτοί που έχουν κοινά, μπορούν να καταστρέψουν τον εχθρό. Και μπορεί παλιότερα ο εχθρός να ήταν οι Πέρσες και οι Οθωμανοί, αλλά σήμερα είναι η παγκόσμια ελίτ. Αυτή η ομάδα των ψυχοπαθών, που κατέχουν τις τράπεζες, οι οποίες ελέγχουν τις κυβερνήσεις και όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των χωρών. Οι ψυχοπαθείς που δημιουργούν δάνεια με έναν υπολογιστή και τα μοιράζουν σε άτομα και χώρες για να τους δημιουργήσουν χρέος. Αυτοί που με τους τόκους των δανείων, που δημιούργησαν με τον υπολογιστή, έχουν θησαυρίσει. Αυτοί που φτιάχνουν τους κανόνες και τους νόμους για να προστατεύουν τις περιουσίες τους. Αυτοί που χρηματοδοτούν όλες τις πλευρές των πολέμων, για το κέρδος τους φυσικά, και χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ για να προπαγανδίσουν υπέρ τους, αλλά και να καταστρέψουν οποιανδήποτε πάει κόντρα στα σχέδια τους.
Το θέμα είναι ότι οι ισχυροί της γης γνωρίζουν ότι ο λαός ενωμένος μπορεί να τους καταστρέψει, άρα προσπαθούν να καταστρέψουν οτιδήποτε κοινό έχει ο άνθρωπος. Τη γλώσσα, τη φυλή, το έθνος, τη θρησκεία. Να καταστραφούν όλα, γιατί έτσι δε θα αντιδράσει σε οτιδήποτε.
Ποιος θα αντιδράσει; Ο ξένος; Ο απρόσωπος; Ο άπατρις;
Για τον λόγο αυτό ζητείται ηγέτης.
Υπάρχει κάποιος που να ενώσει όλους τους Έλληνες; Κάποιος που να δώσει ελπίδα στον λαό;
Κάποιος που δε θα έχει τα χέρια του λερωμένα ώστε να μη φοβηθεί απειλές και «ανακαλύψεις»; Κάποιος καθαρός, ειλικρινής, τίμιος και αληθινός πατριώτης;
Κάποιος που θα μπει μπροστά, ασπίδα στην πατρίδα, ώστε να την προστατέψει από όλους τους εχθρούς;
Υπάρχει κάποιος ηγέτης που θα βάλει την Ελλάδα και τους Έλληνες πάνω από όλα;
Ζητείται ηγέτης…. Ακούει κανείς;;

strouthokamilos.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου