''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΚΡΗΤΗ: Σε δύο δρόμους τα ονόματα των ηρώων πιλότων

ΚΡΗΤΗ: Σε δύο δρόμους τα ονόματα των ηρώων πιλότων
 
Ο Ηλιάκης και ο Αναστασάκης τιμώνται από την δημοτική κοινότητα Γαζίου

Έπειτα απο ομόφωνες αποφάσεις του Συμβουλίου της Δ.Κ.Γ. στις προτάσεις του Προέδρου της Δημοτικης Κοινοτητας Γαζίου Γιάννη Κοτσιφού , του Δ.Μαλεβιζιου(Αποφ.Αρ:78/15 και 79/15) εγκρίθηκαν οι προτάσεις για ονομασια ανωνυμων δημοτικών οδων σε: Στην περιοχή της Αμμουδάρας σε ανωνυμο δρομο, σε οδος "ΣΜΗΝΑΓΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ-ΙΩΣΗΦ" και σε περιοχη σε ανώνυμο δρομο στον οικισμο Καβροχωριου, σε οδος "ΣΜΗΝΑΓΟΥ ΗΛΙΑΚΗ-ΚΩΝ/ΝΟΥ".
Θυμίζουμε ότι ο Σμηναγος Σηφης Αναστασάκης το μεσημέρι της 26 Αυγουστου 2010 σε εκπαιδευτικη άσκηση τακτικης εναέριας μαχης με 6 αεροσκαφη της Π.Α. συγκρουστηκε με F 16 της 115 Πτερυγας Μαχης και βαρια τραυματισμένος απο τη συγκρουση αφησε τη τελευταια του πνοη στην εντατική του Νοσοκ.ΠΑΓΝΗ Ηρακλειου.Καταγόταν απο τη Γέργερη Ηρακλειου.
Ο Σμηναγός Κων/νος Ηλιάκης σκοτώθηκε στις 23 Μαιου 2006, οταν το αεροσκ'αφος του κατεπεσε κοντα στη Καρπαθο, επειτα από θερμο επεισοδιο μεταξυ Ελληνικων και Τουρκικων μαχητικων.Καταγοταν από τον Καστελλο Ρεθυμνου.Οι αποφασεις μας θα σταλθουν στην Επ.Ονοματοδοσιας και Αποκ.Διοικ.Κρητης για τις περαιτερω εγκρισεις.Ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε γι αυτους τους ΗΡΩΕΣ μας,τους ηρωικους πιλοτους της Πολεμικης μας Αεροποριας.

Από  cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου