''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

Αίτηση για Μόνιμη Ρωσική Στρατιωτική Βάση στην Κύπρο

ΡΩΣΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ… Ένα Κυπριακό Ορθόδοξο Κέντρο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων υπέβαλε αίτηση στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, έτσι ώστε να εξεταστεί η καθιέρωση ρωσικής στρατιωτικής βάση στο νησί…
ο Marius Fotiu, επικεφαλής της οργάνωσης, τόνισε ότι η Κύπρος είναι το πιο κοντινό μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Συρία, με αποτέλεσμα η πιθανότητα τρομοκρατικών επιθέσεων στη χώρα να είναι εξαιρετικά υψηλή. Οι Ακτιβιστές ζήτησαν από τον Αναστασιάδη να «καλέσει μονάδες των ρωσικών αεροδιαστημικών Δυνάμεων και του Ναυτικού στο κυπριακό έδαφος.
Οι ακτιβιστές πιστεύουν ότι οι προσπάθειες του ΝΑΤΟ για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, δεν έχουν αποφέρει απτά αποτελέσματα, ενώ η Ρωσία, και πάλι επικύρωσε τις αρχές της ειρήνης, της δικαιοσύνης και της ελευθερίας στην Ευρώπη.
Το κέντρο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχει ήδη ξεκινήσει τη συλλογή υπογραφών για την πρωτοβουλία, αν και η πιθανότητα δημιουργίας μιας ρωσικής στρατιωτικής βάσης στην Κύπρο, μιας χώρας που επιδιώκει την ένταξη της στο ΝΑΤΟ, είναι σχετικά μειωμένη.

http://hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου