''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Το Ισλαμικό Κράτος στέλνει 6χρονους γενίτσαρους στην πρώτη γραμμή

Το Ισλαμικό Κράτος στέλνει 6χρονους γενίτσαρους στην πρώτη γραμμή
Μικρά παιδιά, ηλικίας και 6 ετών, στέλνουν οι τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος στη πρώτη γραμμή καθώς δεν μπορούν αναπληρώσουν τις απώλειες από τις αεροπορικές επιδρομές αλλά και τις μαζικές λιποταξίες.

Μαζικά λιποτακτούν αμέτρητοι τζιχαντιστές από τον φόβο των Ρώσων και των Ιρανών. Γνωρίζουν ότι οι κυβερνητικοί και οι σύμμαχοί τους θα τους κάνουν να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους. Πολλοί λιποτάκτες επιλέγουν να ξυρίσουν τα μούσια τους και ντυθούν με γυναικεία ρούχα, ώστε να διαφύγουν.
Νωρίτερα αυτό τον μήνα μια γαλλική αεροπορική επιδρομή στη Συρία σκότωσε και 12 παιδιά που πολεμούσαν για το Ισλαμικό Κράτος.
Το Ισλαμικό Κράτος έχει αναγκάσει χιλιάδες παιδιά να γίνουν παιδιά – στρατιώτες ή βομβιστές αυτοκτονίας.
Ακόμα και παιδιά διανοητικά καθυστερημένα τα χρησιμοποιούν για βομβιστές αυτοκτονίας.
Τα περισσότερα παιδιά το Ισλαμικό Κράτος τα έχει απαγάγει με παιδωμαζώματα στη Μοσούλη και στη βορειοανατολική Συρία. Συνήθως το παιδομάζωμα γίνεται μεταξύ παιδιών Κούρδων και χριστιανών Ασσύριων.
Στη συνέχεια τα παιδιά κλείνονται σε στρατόπεδα στρατιωτικής εκπαίδευσης και ισλαμιστικής κατήχησης. Εκεί τους γίνεται πλύση εγκεφάλου από ιμάμηδες.
Παιδιά στρατιώτες είχαν χρησιμοποιήσει στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και οι δυνάμεις του Άξονα όταν κατέρρεαν.
Είναι γνωστό ότι ο Αδόλφος Χίτλερ έστειλε τα μέλη της χιτλερικής νεολαίας, από 12 ετών και πάνω, στα οδοφράγματα του Βερολίνου να πολεμήσουν τους εισβολείς Σοβιετικούς.
Και οι Ιάπωνες χρησιμοποίησαν παιδιά στρατιώτες προς τα τέλη του πολέμου, εβδομάδες πριν πέσουν οι πυρηνικές βόμβες στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Πολλά παιδιά μπήκαν σε αεροπλάνα και εξαπέλυσαν επιθέσεις καμικάζι ενάντια στους Αμερικανούς.
Πριν μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι βρέθηκαν στην Τουρκία χώροι εκπαίδευσης παιδιών τζιχαντιστών από το Ισλαμικό Κράτος σε υπόγεια διαμερίσματα στη Κωνσταντινούπολη.

Από  tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου