''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Η γκαρνταρόμπα και το άψογο ντύσιμο του Β.Πούτιν


Ο Β.Πούτιν είναι ο έτερος πλανητάρχης μετά τον εκάστοτε Αμερικανό πρόεδρο, και είναι φυσικό όλοι να ασχολούνται μαζί του ακόμα και για τα ρούχα που φοράει.
 
Ποιος ντύνει τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος πρέπει να δείχνει και με τις ενδυματολογικές του προτιμήσεις άψογος;
 
Ο Αλεξέϊ Παντίκιν αναλύει τις ενδυματολογικές επιλογές και αποκαλύπτει ποιοι έχουν αναλάβει να ντύνουν τον Πούτιν.
Γράφει μεταξύ άλλων στο , style.rbc.ru ότι όλα τα κοστούμια του Πούτιν είναι ραμμένα κατά παραγγελία με το κόστος του καθενός να ξεπερνά τις 5000 ευρώ.
 
Οι αγαπημένες του μάρκες είναι οι Kiton και Brioni . “Τέτοια κοστούμια τα ράβει απ’ την αρχή ως το τέλος ένας ράφτης δουλεύοντας δεκάδες ώρες… Τον τελευταίο καιρό η χρωματική γκάμα των προεδρικών κοστουμιών είναι αρκετά περιορισμένη. Υπερισχύουν τα μαύρα, σκούρα μπλε και γκρι κοστούμια, ενώ το καλοκαίρι προστίθενται και τα ανοιχτά γκρι. Οι αγαπημένοι χρωματικοί συνδυασμοί είναι πολύ εύκολο να εντοπιστούν, μιας και παραμένουν απαράλλαχτοι. Με μπλε και μαύρο κοστούμι φορά γαλάζιο πουκάμισο και μπλε γραβάτα (με το θερινό ανοιχτό γκρι κοστούμι το πουκάμισο μπορεί να είναι μπλε), ενώ αν το κοστούμι είναι μαύρο, τότε λευκό πουκάμισο με μαύρη ή μπορντό γραβάτα. Φαίνεται ότι λόγω ηλικίας και θέσης, οι γραβάτες του προέδρου είναι κυρίως Valentino, χωρίς χτυπητά σχέδια. Το μέγιστο που μπορεί να επιτραπεί είναι βούλες ή μικρά τετραγωνάκια. Τα παπούτσια είναι συνήθως John Lobb ή Salvatore Ferragamo”.
 
Όπως γράφει πάντως όλες οι μάρκες ξηλώνονται από τα ρούχα που φοράει ο Πούτιν αφού “το πρώτο πρόσωπο του κράτους δεν θα πρέπει να συνδέεται με τα πράγματα που φοράει, γι’ αυτό ο στυλίστας, ο οποίος τον ντύνει εδώ και πάνω από δέκα χρόνια, ξηλώνει αμέσως όλες τις ετικέτες από τα ρούχα προκειμένου οι μάρκες να μην υποπέσουν στην αντίληψη των δημοσιογράφων”. 
 
 
Ο Πούτιν σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε πανάκριβα ρολόγια. Το πιο ακριβό που κάποιες φορές φορά είναι το A. Lange & Sohne Tourbograph Pour le Merite που στοιχίζει περίπου 500 χιλ. δολάρια
 
Εκτός απ’ αυτό, στον καρπό του προέδρου έχουν παρατηρηθεί Patek Philippe Perpetual Calendar, Patek Philippe Calatrava, Breguet Marine, IWC Pilot’s Watch Mark XV. Ωστόσο, αυτός δείχνει την προτίμησή του σε έναν απ’ τους παλαιότερους ελβετικούς οίκους, τον Blanсpain, καθώς διαθέτει πέντε κομμάτια απ’ αυτόν.
 
 Από: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου