''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ! Τζιχαντιστές σχεδιάζουν να σκοτώσουν τη Βασίλισσα Ελισάβετ!

Παγκόσμιος συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές από τη στιγμή που έγινε γνωστό το σχέδιο των τζιχαντιστών να σκοτώσουν τη Βασίλισσα Ελισάβετ το ερχόμενο Σάββατο,
όταν θα παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια από τη λήξη του Β” Παγκοσμίου Πολέμου!
Η Daily Mail επικαλείται αποκλειστικές πηγές που αναφέρουν ότι η Βασίλισσα της Αγγλίας, αλλά και ο πρίγκιπας Κάρολος είναι στόχοι του ISIS που σχεδιάζει να χτυπήσει με βόμβα και ήδη οι αρχές σχεδιάζουν τη λήψη δρακόντειων μέτρων ασφαλείας για την ημέρα των εκδηλώσεων.

“Παρόλο που η απειλή για τρομοκρατικό χτύπημα είναι πολύ σοβαρή, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους πολίτες ότι θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τις εκδηλώσεις…”, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Στην περίπτωση που το σχέδιο των τζιχαντιστών είναι υπαρκτό, σημαίνει ότι επιθυμούν να προκαλέσουν ένα τρομοκρατικό χτύπημα, ανάλογο με αυτό των αδερφών Τσαρνάεφ στο Μαραθώνιο της Βοστώνης τον Απρίλιο του 2013. Κι αυτό, γιατί επιλέγουν μία ημέρα που χιλιάδες κόσμος θα βρίσκεται στους δρόμους της Αγγλίας και όλες οι εκδηλώσεις θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη.

Το πρόγραμμα της Βασίλισσας Ελισάβετ, το ερχόμενο Σάββατο, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, μια τελετή στο κεντρικό Λονδίνο, την οποία θα παρακολουθήσει μαζί με τον Δούκα του Εδιμβούργου και περισσότερους από 1.000 βετεράνους και μέλη του στρατού.

crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου