''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015

Το Ισλαμικό Κράτος έως το 2020 θέλει να κατακτήσει την Ελλάδα

Το Ισλαμικό Κράτος έως το 2020 θέλει να κατακτήσει την Ελλάδα
Με νέο χάρτη που ανάρτησε στο διαδίκτυο, το Ισλαμικό Κράτος δείχνει ποιες χώρες φιλοδοξεί να κατακτήσει μέχρι το 2020.

Όπως μπορείτε να διακρίνετε, το Ισλαμικό Κράτος συμπεριλαμβάνει στα εδάφη της κατάκτησής του και την Ελλάδα.
Το Ισλαμικό Κράτος έχει κηρύξει τζιχάντ (ιερό πόλεμο) στα Βαλκάνια από τις αρχές Ιουνίου 2015.
Ωστόσο, ο τζιχάντ έχει κηρυχθεί προς το παρόν στις χώρες των δυτικών Βαλκανίων, όπως Αλβανία, Σκόπια, Σερβία και Κόσοβο, Βοσνία Ερζεγοβίνη.
Το Ισλαμικό Κράτος είναι γνωστό ότι στρατολογεί τζιχαντιστές από τους Αλβανούς της Αλβανίας, του Κοσόβου και των Σκοπίων. Επίσης στρατολογεί και Σέρβους μουσουλμάνους από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη.
Στις 6 Αυγούστου η Αστυνομία στα Σκόπια εξαπέλυσε μεγάλη αντιτρομοκρατική επιχείριση σύλληψης τζιχαντιστών (διαβάστε εδώ), κατά την οποία συνελήφθησαν 9 άτομα (διαβάστε εδώ).
Η απάντηση από το Ισλαμικό Κράτος ήρθε άμεσα. Ζήτησε από τους Αλβανούς τζιχαντιστές να αρχίσουν τα χτυπήματα στα Σκόπια (διαβάστε εδώ).
Στα μέσα Ιουλίου το Ισλαμικό Κράτος με βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο με τίτλο «Είμαστε το ισλαμικό χαλιφάτο» χαρακτηρίζει τις χώρες των Βαλκανίων στόχο τζιχαντιστών.
Με τη μορφή στίχων οι δημιουργοί του βίντεο πρόβαλλαν μηνύματα προς τους μουσουλμάνους στα Βαλκάνια για να τους ενθαρρύνουν να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος.
Σύμφωνα με τον σερβικό κρατικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό (RTS), στο βίντεο, που δημοσιεύθηκε στο YouTube στις 10 Ιουλίου η Σερβία είναι ο πρώτος στόχος των τζιχαντιστών, οι οποίοι μέσω θρησκευτικής ωδής – κασίντα – διαμηνύουν ότι σχεδιάζουν να επεκτείνουν σε ολόκληρη την περιοχή των Βαλκανίων την ισλαμική εξουσία.
Μετά την κατάκτηση της Σερβίας, αναφέρουν ότι σχεδιάζουν την κατάληψη της Κροατίας, του Μαυροβουνίου, της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, της Αλβανίας, των Σκοπίων και του Κοσόβου.
Στον πρώτο στίχο αναφέρεται: «Χαρείτε Βαλκάνιοι, πλησιάζουν καλύτερες μέρες, έρχονται οι Μουσουλμάνοι, είμαστε το ισλαμικό χαλιφάτο».
Στο τέλος του βίντεο, σύμφωνα με το σερβικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό B9 δημοσιεύεται και απειλητικό μήνυμα προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα.
Τα σερβικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι είναι το πρώτο απειλητικό μήνυμα για τα Βαλκάνια μετά το βίντεο που δημοσιεύθηκε τον Ιούνιο, με το οποίο το Ισλαμικό Κράτος ανακοίνωσε την κήρυξη τζιχάντ (ιερού πολέμου) στην περιοχή μας.
Το Ισλαμικό Κράτος μέχρι στιγμής έχει κρατήσει Ελλάδα και Βουλγαρία έξω από τις απειλές του. Οι χάρτες όμως άλλα δείχνουν και καλό είναι να έχουμε το νου μας…Από  tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου