''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

Η νέα οικονομία! Στην Κομοτηνή πληρώνονται και με προϊόντα

Η περίπτωση του συμπατριώτη μας Δαμιανού  Βουσβούκη από την Κομοτηνή που επισκευάζει  μοτοσυκλέτες δεχόμενος να πληρωθεί και με  ...
αυγά φρέσκα , ...κοτόπουλα, ...όσπρια, ...ζυμαρικά,...φρούτα και ...λαχανικά, προβάλει μερίδα του τουρκικού τυπου δίνοντας μια εικόνα  πως Έλληνες καταστηματάρχες δεν άργησαν να βρουν λύση στη στενότητα ρευστού που υπάρχει στην χώρα με το κλείσιμο των τραπεζών!
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα  οι πληροφορίες των οποίων αντλήθηκαν από ρεπορτάζ την θρακιώτικης τοπικής  εφημερίδας «Χρόνος», ο μηχανικός μοτοσικλετών, κ. Δαμιανός Βουσβούκης,  που διατηρεί σχετικό συνεργείο, παρουσιάζει εναλλακτική περίπτωση στους πελάτες του, που δεν έχουν ρευστό λόγω της κατάσταση των τραπεζών: Έτσι σε χαρτί που ανάρτησε στο κατάστημά του αναφέρει ότι δίνει στους πελάτες του τη δυνατότητα πληρωμής και με τα προαναφερθέντα τρόφιμα. 

Χιούμορ
 Δημοσιεύματα  πλαισιώνονται με φωτογραφία από την αναρτηθείσα ανακοίνωση στο κατάστημα και κάνουν λόγο για ένα από τα καλύτερα παραδείγματα επίδειξης χιούμορ. 

Υπερβολές...
Ακόμα αναφέρεται άλλο ένα τραβηγμένο παράδειγμα, οτι το κλείσιμο των τραπεζών και η έλλειψη μετρητών  ανέδειξε στην Ελλάδα, ένα νέο επάγγελμα, την αναμονή στην ουρά νέων στην θέση πιο ηλικιωμένων, έναντι αμοιβής 10-15 ευρώ... Όπως επίσης ότι την περασμένη εβδομάδα στις συναλλαγές κοντά στα  τουρκικά και βουλγαρικά σύνορα γίνονταν δεκτά νομίσματα των χωρών των ατόμων που επισκέπτονταν τη χώρα, δηλαδή  λίρες ή λέβα...http://www.onalert.gr/stories/i-nea-oikonomia-stin-komotini-plironontai-kai-me-proionta/43695?utm_source=rss&utm_medium=referral&utm_campaign=onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου