''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΦΡΙΚΗ! Οι τζιχαντιστές σταύρωσαν κατάσκοπο και του έκοψαν τα άκρα

ΦΡΙΚΗ! Οι τζιχαντιστές σταύρωσαν κατάσκοπο και του έκοψαν τα άκρα
Ένα νέο βίντεο ανάρτησαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, το οποίο ξεπερνά σε βαρβαρότητα ακόμα και τις μέχρι σήμερα φρικαλεότητες των φανατικών ισλαμιστών τρομοκρατών, όπως επισημαίνει ο ξένος Τύπος.

Το βίντεο έχει διάρκεια τεσσάρων λεπτών και, σύμφωνα με τον Aymenn Jawad Al-Tamimi, ερευνητή της think tank, Middle East Forum, είναι το πρώτο βίντεο μιας σειράς τεσσάρων συνολικά εκτελέσεων από τους τζιχαντιστές, «κατασκόπων», που προέρχονται από το Ιράκ.

Στην αρχή του βίντεο ένας τζιχαντιστής με καλυμμένο πρόσωπο μιλά στην κάμερα και αναφέρει ότι θα ακολουθήσουν και άλλες εκτελέσεις. Στη συνέχεια ο «κατάσκοπος», που φορά πορτοκαλί στολή, όπως οι κρατούμενοι στο Γκουαντάναμο, είναι σταυρωμένος πάνω σε μια ξύλινη βάση ενώ ο δήμιός του, που κρατά έναν μπαλτά του κόβει πρώτα το δεξί χέρι και στη συνέχεια το αριστερό πόδι. Στο βίντεο ακούγονται οι κραυγές πόνου του θύματος και στη συνέχεια η κάμερα «ζουμάρει» στο άψυχο κορμί του άτυχου άνδρα, που κείτεται στη μέση της ερήμου.
Προτού τελειώσει το απάνθρωπο βίντεο προβάλλεται η «ομολογία» του θύματος για κατασκοπεία κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Το βίντεο έχει τίτλο: «Αποτρέπουμε τους κατασκόπους» και σύμφωνα με τον Al Tamimi, που το παρακολούθησε, οι τζιχαντιστές ισχυρίζονται ότι το θύμα επισκεπτόταν ένα μυστικό μέρος στην έρημο κάθε μέρα και είχε συναντήσεις με αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών του κουρδικού στρατού.


Από  protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου