''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Ελεύθερος ο αρχηγός των σατανιστών της Παλλήνης

Ελεύθερος ο αρχηγός των σατανιστών της Παλλήνης
Πέρασαν 23 ολόκληρα χρόνια από εκείνον τον Ιούνιο του 1995, όταν η Ελλάδα βρισκόταν μπροστά στην ανακάλυψη εγκλημάτων τα οποία διέπραξε ομάδα νεαρών σατανιστών.
Οι Κατσούλας, Δημητροκάλης και Μαργέτη δολοφόνησαν δύο γυναίκες (μια 14χρονη και μια 28χρονη) σε τελετές μαύρης μαγείας και έγιναν γνωστοί ως οι «Σατανιστές της Παλλήνης».Οι δύο πρώτοι ομολόγησαν τα εγκλήματά τους, ενώ η Δήμητρα Μαργέτη κατηγορήθηκε για συνέργεια.
Σημερα Σάββατο λοιπόν, 23 χρόνια μετά, αποφυλακίστηκε και ο τελευταίος κρατούμενος και φερόμενος ως αρχηγός, ο Ασημάκη Κατσούλα, καταδικασμένος σε δις ισόβια και 12 μήνες φυλάκιση.
Απολύθηκε από τις αγροτικές φυλακές Αγιάς των Χανίων, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Παραπολιτικά, θα εμφανίζεται υποχρεωτικά δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και του έχει απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα. Να σημειωθεί ακόμα ότι περιορισμένο είναι και το δικαίωμα στις επαφές του, καθώς πριν από τέσσερα χρόνια είχε εμπλακεί σε υπόθεση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τον Μάρτιο του 2005 σε μια άδειά του από τις φυλακές ο Κατσούλας είχε εμφανιστεί σε 23χρονη ως αστυνομικός και είχε προσπαθήσει να την αποπλανήσει.

Από  crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου