''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Έρχεται ιατρικό θαύμα από τη Google; Υπόσχεται επανάσταση με τεχνική που θα φρενάρει το θάνατο

Έρχεται ιατρικό θαύμα από τη Google; Υπόσχεται επανάσταση με τεχνική που θα φρενάρει το θάνατο
Γράφει: Λαυρέντης Νεκτάριος
Τελικά η Google δε φαίνεται να είναι απλά η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο. Είναι ένας κολοσσός που υπόσχεται να φέρει και το θαύμα στην ιατρική.
Η παγκόσμια μηχανή αναζήτησης μετατρέπεται τελικώς σε έναν επιστημονικό φορέα με άγνωστες δυνατότητες καθώς έχει επεκταθεί και στον τομέα της ιατρικής.
Τελευταία της έμπνευση η δημιουργία ενός τεχνητού ερυθρού αιμοσφαιρίου που θα έχει τη δυνατότητα να πολεμά τις βλάβες του οργανισμού και κατά συνέπεια να προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
Μάλιστα για τη δημιουργία αυτού του αιμοσφαιρίου προσέλαβε έναν γκουρού της πληροφορικής ο οποίος δηλώνει πως το πολύ σε 20 χρόνια η εφεύρεση θα έρθει για να καταπολεμήσει το θάνατο. Και αυτό διότι το δημιούργημα αυτό της google θα είναι πολύ πιο ισχυρό και ανθεκτικό από ότι το αντίστοιχο βιολογικό υλικό.
Θα συνδέεται με ηλεκτρονικούς υπολογιστές δίνοντας όλα τα δεδομένα ώστε στη συνέχεια να αντιμετωπίζει τις βλάβες του οργανισμού.
Και φαίνεται πως η google το χει βάλει σκοπό να σώσει την ανθρωπότητα καθώς ήδη έχει ξεκινήσει συνεργασίες με μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες για να δημιουργήσει το δικό της θαύμα για την ανθρωπότητα.
Οι μελέτες και τα πειράματα συνεχίζονται στο ερευνητικό της κέντρο και ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα πότε θα βγει στη δημοσιότητα το επόμενο επίτευγμα της ανεξάρτητα βέβαια εάν αυτό θα σταματήσει ή όχι το θάνατο.

Από  healthreport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου