''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Σάλος για τον γάμο ομοφυλόφιλων στην Σκόπελο (ΦΩΤΟ)

Σάλος για τον γάμο ομοφυλόφιλων στην Σκόπελο (ΦΩΤΟ)
"Δεν μπορεί κανείς να υποβαθμίζει ή ακόμη και να υποκαθιστά την οικογένεια" αναφέρει μεταξύ άλλων σε πρόσφατη εγκύκλιό της με τίτλο «Οικογένεια και κοινωνία σε κρίση σήμερα» η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος. Κάνει επίσης συγκεκριμένες αναφορές για τον λεγόμενο γάμο των ομοφυλοφίλων. "Το να ζουν μαζί άτομα του ίδιου φύλου ως ζευγάρια δεν αποτελεί αποδεκτή πρακτική στην Ορθόδοξη Εκκλησία" είχε τονίσει από την πλευρά του ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στον προ μηνός χαιρετισμό του στην έναρξη της 42ης Κληρικολαϊκής συνέλευσης στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

Παρόλα αυτά πριν από λίγες....
 μέρες στο νησί της Σκοπέλου έλαβε χώρα ένας "γάμος" δύο ανδρών. Ο Κύπριος σκηνοθέτης Χάρης Μαυρομιχάλης, "παντρεύτηκε" τον σύντροφό του και δημοσιογράφο Lance Boyd.
Διαβάστε τι γράφει το ρεπορτάζ από την Εφημερίδα Espresso και το peoplegreece.com:
"Μετά την εντυπωσιακή πρόταση γάμου, που είχε κάνει στον αγαπημένο του, ακολούθησε και ο ρομαντικός γάμους τους, που έγινε θέμα συζήτησης εντός και εκτός συνόρων...
Ο πολυτάλαντος Κύπριος σκηνοθέτης Χάρης Μαυρομιχάλης, παντρεύτηκε σε ένα ονειρεμένο σκηνικό στη Σκόπελο, τον σύντροφό του και δημοσιογράφο Lance Boyd. Φορώντας στεφάνια από φύλλα ελιάς, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, σε μια τελετή εμπνευσμένη από την ταινία ''Μamma Mia'' που είχε γυριστεί στο όμορφο νησί των Σποράδων.
Οι καλεσμένοι όπως και το ζευγάρι, ακολούθησαν ένα στολισμένο μονοπάτι δίπλα στη θάλασσα και ανέβηκαν τα σκαλιά που κατέληγαν στο χώρο που τους περίμενε ο άνθρωπος που τους ένωσε για το υπόλοιπο της ζωής τους.
Μάλιστα όσοι είχαν πάρει στα χέρια τους την πρόσκληση για την ιδιαίτερη τελετή, κρατούσαν στα χέρια τους από ένα μίνι βεγγαλικό, δημιουργώντας μια λαμπερή αψίδα για τον Χάρη και τον Lance.
Η πρόταση γάμου του Κύπριου σκηνοθέτη, Χάρη Μαυρομιχάλη, που ζει μόνιμα στην Αμερική στον αγαπημένο του, Lance Boyd είχε συζητηθεί, κάνοντας το γύρο του κόσμου. Ο σύντροφός του είχε πει το «ναι» και αμέσως είχαν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το γάμο."

 

 Από agioritikovima με πληροφορίες απόΕφημερίδα Espresso, peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου