''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

"Μπλόκο" στη Χίο σε γνωστή τραγουδίστρια από Τουρκία! Γιατί δεν της επέτρεψαν την είσοδο


"Μπλόκο" στη Χίο σε γνωστή τραγουδίστρια από Τουρκία! Γιατί δεν της επέτρεψαν την είσοδο
Η γνωστή ποπ τραγουδίστρια της Τουρκίας Μπενγκιού (Bengu) δεν έγινε δεκτή στη Χίο λόγω της σφραγίδας για visa από το ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ» που είχε στο διαβατήριό της.
Η 35χρονη Τουρκάλα σταρ -που ήταν σε διακοπές στο Çeşme στη Σμύρνη - είπε ότι αντιμετωπίζει φυσιολογικά το θέμα και τόνισε ότι πριν να τελειώσει το καλοκαίρι θα δοκιμάσει να έλθει ξανά στο νησί.

 Επίσης, είπε ότι όταν είχε πάει πριν από χρόνια στην κατεχόμενη Κύπρο για συναυλία είχε μπει σφραγίδα στο διαβατήριό για αυτό και έζησε τώρα πρόβλημα κατά την είσοδο στην Ελλάδα-στην Χίο. Η ίδια 'έδειξε κατανόηση και είπε ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλους και επιχειρώντας να υποβαθμίσει το θεμα της εισβολής και κατοχής της Κύπρου από τον Αττίλα, είπε ότι αντιμετώπισε την κατάσταση αυτή λόγω της <<πολιτικής διαφωνίας μεταξύ των δύο χωρών>> και το θεωρεί κάτι το φυσιολογικό
Τα Ελληνικά νησιά έχουν γίνει ένας δημοφιλής προορισμός μεταξύ των Τούρκων τουριστών, με αποτέλεσμα την αύξηση των εκδρομών με πλοίο ή και απευθείας πτήσεις από την Τουρκία.
Μονο για το τρέχον τριήμερο του Ραμαζανιου υπολογίζεται ότι θα επισκεφθούν την Ελλάδα 15.000 Τουρκοι.

 Από  onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου