''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Τις ¨λυκοφιλίες¨ ( βλ. Τουρκίας- Ρωσίας) πάντα τις ζηλεύει ο ¨λύκος¨ (βλ. ΝΑΤΟ)

Φαίνεται δεν πρόλαβε να χαρεί ο Ερντογάν τις ευχές του Ρώσου και μπήκε σε μπελάδες.
Τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.Ο Ρώσος ηγέτης συνεχάρη τον Τούρκο ομόλογό του για τη νίκη του στις πρώτες στην ιστορία της Τουρκίας παλλαϊκές εκλογές προέδρου, κατά την υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου.
«Οι ηγέτες Ρωσίας και Τουρκίας εξέφρασαν την ελπίδα να συνεχιστεί η περαιτέρω ανοδική ανάπτυξη των σχέσεων στρατηγικής εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών», αναφέρεται στην ανακοίνωση, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο. 11/08/2014 18:11 http://www.enikos.gr/
Να γιατί μπήκε σε μπελάδες..
Ακριβώς γιατί τις ¨λυκοφιλίες¨  ( βλ. Τουρκίας- Ρωσίας) πάντα τις ζηλεύει ο ¨λύκος¨ (βλ. ΝΑΤΟ)

 Το ΝΑΤΟ θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να υπερασπίσει την Τουρκία, που είναι μέλος της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, εάν η χώρα απειληθεί από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους οι οποίοι έχουν πετύχει σημαντικές νίκες στο Ιράκ και τη Συρία το τελευταίο διάστημα, δήλωσε ο γενικός γραμματέας του,  Άντερς  Φογκ Ράσμουσεν.
«Ανησυχούμε πάρα πολύ για τη δράση του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους, που δεν είναι παρά μια ομάδα τρομοκρατών, και είναι ύψιστης σημασίας να σταματήσουμε την προέλασή του», είπε ο κ. Ράσμουσεν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο Reuters.
«Εάν κάποιος από τους συμμάχους μας, και στην περίπτωση αυτή ιδίως η Τουρκία, απειληθεί από οποιαδήποτε πηγή, δεν θα διστάσουμε να κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσουμε την άμυνα της Τουρκίας ή οποιουδήποτε άλλου συμμάχου», κατέληξε. REUTERS/YVES HERMAN
Ναυτεμπορική  http://infognomonpolitics.blogspot.gr/  8/11/2014 06:29:00 μ.μ.


Τι καμπανάκι ήταν αυτό;
Καλά δεν ξέρει ο αρχηγός του ΝΑΤΟ ότι η Τουρκία είναι σαν ισχυρή περιφερειακή στρατιωτική δύναμη επαρκής για να αντιμετωπίσει όλες τις απειλές;  και θα κολλήσει τώρα στον περιφερόμενο θίασο των τζιχαντιστών;
 Μόλις εχτές γράφηκε  ότι η τρομοκρατική οργάνωση ISIL είναι ¨ο γεωπολιτικός ιός Έμπολα¨ για την Τουρκία και σήμερα το ΝΑΤΟ φαίνεται να  επιβεβαιώνει το γεγονός αυτό με τις παραπάνω δηλώσεις.
Τελικά αυτός ο ¨ ιός¨  ISIL είναι πολυμορφοπύρηνος φτιαγμένος στο εργαστήριο για να παίξει διπλό και τριπλό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή μας.
Και φυσικό είναι ο Ρώσος να μην επιθυμεί καμιά  επί  πλέον εμπλοκή Νατοϊκών Δυνάμεων στο ευαίσθητο νότιο υπογάστριο  του, νότια του Καυκάσου  εξ αφορμής της τρομοκρατίας που επιβάλλει σαν τρόπο ζωής η τζιχάντ των ισλαμοφασιστών.
Ίσως στο επόμενο τηλεφώνημα ο κ.  Πούτιν να υπενθυμίσει στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Τουρκίας να δει στο ¨αγαπημένο¨ του μέσω κοινωνικής δικτύωσης το  YOUTUBE
Το γνωστό βίντεο σε όλους μας ¨ ΘΑΡΘΕΙΣ  ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ¨
http://youtu.be/079OwsoZwxw

από: RAFAILNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου