''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Κυριακή, 3 Αυγούστου 2014

Σουηδία: Ανακάλυψε 80 σκελετούς σε τσάντες πολυκαταστήματος μέσα στην Εκκλησία! (photo)

Σουηδία: Ανακάλυψε 80 σκελετούς σε τσάντες πολυκαταστήματος μέσα στην Εκκλησία! (photo)
Αντιμέτωπη με μία μακάβρια ανακάλυψη ήρθε μια γυναίκα στη Σουηδία κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στην εκκλησία.
Δίπλα σε σανίδες του ξύλινου πατώματος ανακάλυψε ογδόντα σκελετούς τοποθετημένους σε τσάντες γνωστής αλυσίδας πολυκαταστημάτων με οικιακά και όχι μόνο είδη!

Το εύρημά της μάλιστα έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι οι νεκροί τους θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται με περισσότερο σεβασμό.
Τα λείψανα πιστεύεται ότι βρίσκονταν στις σακούλες από το 2009, ενώ σύμφωνα με την εκκλησία ξεθάφτηκαν λόγω συνεχών ανακαινίσεων, προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση αναπηρικών αμαξιδίων. Ενδέχεται να είναι μέχρι και 500 ετών…
«Υπήρχαν ένα σωρό κρανία και οστά. Μέτρησα τουλάχιστον 80», τόνισε η Kicki Karlén, συμπληρώνοντας: «Ήμουν πολύ θυμωμένη για το πώς βρίσκονταν εκεί τόσο καιρό».
Από την πλευρά του ο Papmehl-Dufay, μπορεί να αρνήθηκε ότι τοποθέτησε ο ίδιος τα οστά στις τσάντες, ωστόσο υποστήριξε πως δεν ήταν και τόσο κακή ιδέα!
«Δεν είναι η συνήθης πρακτική, σίγουρα για τους αρχαιολόγους, ωστόσο ο συγκεκριμένος τρόπος αποθήκευσης δεν είναι και τόσο άσχημος. Δεν γινόταν να τα έχουμε στο υπόγειο για τόσο καιρό», ανέφερε!

 Από  newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου