''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Ποταμός ο Αμβρόσιος για την απόφαστη του ΣτΕ για το τζαμί στην Αθήνα: Οι Πολιτικοί Ηγέτες μάς έχουν πουλήσει!

  • Από  mkka.blogspot.gr
Ποταμός ο Αμβρόσιος για την απόφαστη του ΣτΕ για το τζαμί στην Αθήνα: Οι Πολιτικοί Ηγέτες μάς έχουν πουλήσει!
 
 "Η Ελλάδα από δω καί πέρα παύει να είναι μια αμιγώς Ορθόδοξη Χώρα!" αναφέρει μεταξύ άλλων σε νέα παρέμβαση-ποταμό με αφορμή το θέμα της απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας για το τέμενος στην Αθήνα ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος. 
Επίσης αναφέρεται στο "Τάμα του Έθνους" αλλά και στο επικείμενο συνέδριο Μασόνων τον Αύγουστο!
Oλόκληρη η παρέμβασή του όπως αναρτήθηκε στο προσωπικό του ιστολόγιο έχει ως εξής:
ΝΑΙ!!!! ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΘΑ ΑΝΕΓΕΡΘΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!!!, ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ;
ΑΝΤΙΟ, ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ!

 ΑΝΤΙΟ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΟΥ!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ!
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ:
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΝΕΓΝΩΣΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΝ ΣτΕ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΜΙΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑΝ ΔΑΠΑΝΗ ΔΙΑ ΤΟ "ΑΦΡΑΓΚΟΝ" ΔΗΜΟΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ?????????
ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟΝ ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΑΚΩΝ ΝΑΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΧΟΝ ΒΑΛΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΤΩΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ "ΔΡΑΧΜΗ" ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ "ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 1821" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΕΣΘΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ, ΑΣ ΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ "ΕΡΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ" ΩΣΤΕ ΠΑΡΑΧΩΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΟΜΟΔΟΞΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟΝ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΟΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ!!!!!! ΜΕΤΑ ΒΑΘΥΤΑΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

ΠΗΓΗ: konmarg@hol.gr
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ:
___________Η μεγάλη απόφαση πάρθηκε! Το Ελληνικό Δημόσιο θα καταβάλει το ποσό των 1.100.000 € για να κτισθή στην Αθήνα, ναί στην περιοχή του Βοτανικού, το Μουσουλμανικό Τέμενος, δηλ το Τζαμί, πρός εξυπηρέτηση των Ισλαμιστών, οι οποίοι έχουν κατακλύσει τη Χώρα μας!
_______Έτσι το κάστρο έπεσε! Η Ελλάδα από δω καί πέρα παύει να είναι μια αμιγώς Ορθόδοξη Χώρα! Στην Ελλάδα, τώρα πια, το Κράτος παρεμποδίζει μεν την λειτουργία των Ορθοδόξων ναών, χτίζει όμως Τζαμιά! Όπως εγράφη, ο νέος Υπουργός Παιδείας και Θρησκειολογίας ενοχλείται, όταν ακούει να κτυπούν οι καμπάνες των Ορθοδόξων Ναών! Γι' αυτό και ετοιμάζεται να τις απαγορεύσει!!!! Άλλωστε και κάποια σίριαλ στην Τηλεόραση, όπως π.χ. ο Σουλεϊμάν, αυτό τόν σκοπό έχουν: να μας εξοικειώσουν με τον Ισλαμικό τρόπο ζωής, σκέψεως και συμπεριφοράς! Δεν το καταλάβατε;
_______Στην Ελλάδα, από την εποχή που αποτινάξαμε τον Τουρκικό ζυγό, υπάρχει μια οφειλή! Είναι το "Τάμα του Έθνους", δηλ. η υπόσχεση του Ελληνικού Έθνους να ανεγερθή στην Αθήνα ένας μεγαλοπρεπής ναός προς τιμήν του Σωτήρος Χριστού! 'Ελα όμως, που δεν υπάρχουν τα λεπτά! Αλλά παρά ταύτα για το Τζαμί λεπτά υπάρχουν! Το Συμβούλιο της Επικρατείας το επικύρωσε και το επιβεβαίωσε! Η παγκοσμιοποίηση το επιβάλλει!
________Να προσθέσουμε τώρα, ότι στην Ελλάδα, που ακολουθεί πιστά -δυστυχώς- τις οδηγίες του διεθνούς Lobby, το οποίο προωθεί την "παγκοσμιοποίηση", έρχεται -για πρώτη φορά- και ένα Διεθνές Συνέδριο των Μασσόνων! Συγκαλείται στην Αθήνα από 27 έως 31 Αυγούστου 2014. Έτσι η Ελλάδα μας γίνεται ξέφραγο αμπέλι!
________Τέλος, λοιπόν, στην........υπερβολική αγάπη (!!!!!!) των εκάστοτε Κυβερνώντων πρός την .....Ορθόδοξη Εκκλησία! Το Ελληνικό Κράτος, με πρόφαση τον περιορισμό των θέσεων και των διορισμών στο Δημόσιο, ουσιαστικά έχει απαγορεύσει την χειροτονία νέων Εφημερίων για την εξυπηρέτηση των ενοριών των πόλεων και των χωριών μας! Σέ κάθε Μητρόπολη παρεχώρησε από μιά εφημεριακή θέση για το έτος 2012, μια για το 2013 και μια για το 2014! Αντιθέτως, εκεί ψηλά στη Θράκη διορίζει αφειδώς τους Μουφτήδες πρός εξυπηρέτηση των Μου σουλμάνων!
_________Δοξάστε τους! Η Ελλάδα με το Μνημόνιο πουλήθηκε! Δεν πουλήθηκαν μόνο κάποια κτήματα, κάποια χωράφια ή κάποια ακίνητα! Πουλήθηκε κυρίως ό,τι πολύτιμο υπήρχε στην άλλοτε δοξασμένη αυτή Χώρα μας! Πουλήθηκαν τα λιμάνια μας, τα εργοστάσιά μας, οι παραλίες μας, ακόμη και οι πηγές των υδάτων μας! Τώρα τελευταία, προδόθηκε πια και η Ορθοδοξία μας! Προ- δόθηκε και η ιστορία μας! Με δημόσια πρόσωπα σαν την Madamme Μπι-ρ-μπί-λω-τρα-λα-λά τι περιμένετε; Με Δημάρχους, που υπερηφανεύονται, ότι ανήκουν στο λεγόμενο τρίτο φύλο τι άλλο μπορούσε να γίνει! Με Βουλευτές που είναι γελοία πρόσωπα και με επιτηρητές-δυνάστες από την Τρόϊκα να περιμένετε τα χειρότερα!
"Ποιά εθνική κυριαρχία; Σε όλα τα υπουργεία κουμάντο κάνει ο Ράιχενμπαχ!" γράφει η εφημερίδα 'ΤΟ ΠΑΡΟΝ" της 29ης Ιουνίου ε.έ. Και συνεχίζει: "Με ποιά νομιμοποίηση διατάζει τους υπουργούς και ανθρωποί του είναι σε Επιτροπές; Στην επιλογή του νέου γραμματέα Εσόδων μετείχε Γάλλος, με δικαίωμα Ψήφου..... Αυτός ο επικεφαλής της περιβόητης Task Force, ο κ. Ράιχενμπαχ, είναι ο μεγάλος μπάστακας, που αλωνίζει σε όλα τα υπουργεία και δίνει εντολές στους υπουργούς...Οι υπουργοί κάθονται προσοχή μπροστά του..."
________Αδέλφια μου, πάρτε το χαμπάρι! Οι Πολιτικοί Ηγέτες μάς έχουν πουλήσει! Η ανέγερση του Τζαμιού στην Αθήνα έχει συμβολικό χαρακτήρα! Θέλει να στείλει ένα μήνυμα πρός κάθε κατεύθυνση! 'Ο,τι η Ορθοδοξία στην Ελλάδα τελείωσε! Τώρα πιά, άλλοι θα κάνουν κουμάντο στη Χώρα μας! Σε είκοσι έως τριάντα χρόνια οι Έλληνες θα είμαστε πια ξένοι στη Χώρα μας! Το πέιραμα έγινε στην μαρτυρική Κύπρο καί έπιασε! "Στο φύλλο της ΕΣΤΙΑΣ της 12ης Ιουνίου περιέχεται η πληροφορία, ότι οι Ελληνοκύπριοι αποτελούν στις ημέρες μας μειοψηφία στον πληθυσμό της Κύπρου, αφού αυτή τη στιγμή υπερτερούν οι Τουρκογενείς κάτοικοι στα κατεχόμενα τμήματα της Κύπρου και οι εν γένει μουσουλμάνοι σε ολόκληρη την Κύπρο" (Βλ. ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ της 2ας Ιουλίου 2014)
__________ Άλλοι μας κυβερνούν! Άλλοι μας εξουσιάζουν! Αυτό δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει, επειδή καθημερινώς μας ποτίζουν με το ναρκωτικό, που λέγεται Μέσα Μαζικής Ενημερώ- σεως, η αλλοιώς Τηλεόραση!Σπάστε. λοιπόν, την καταραμένη και διαβολική αυτή συσκευή! Ελευθερωθήτε! Σταματήστε να παίρνετε τη δόση σας από το ψυχοφθόρο αυτό ναρκωτικό σε καθημερινή βάση! Ξυπνείστε από τον λήθαργο! Κάμετε κάτι για να σωθή η Ελλάδα μας! Και πρώτα από όλα για να σωθή η Ορθοδοξία μας!
________Για να σωθή η Ορθοδοξία μας, επαναλαμβάνω, αφού τώρα τελευταία, δυστυχώς, και οι τα πρώτα φέροντες, δηλ. κάποιοι πρωτοκλασάτοι εκκλησιαστικοί Ταγοί, έβαλαν πολύ νερό στο κρασί τους... Δείτε το παρακάτω Video, όπου ο Μουσουλμάνος Ιμάμης προσεύχεται και ο ημέτερος Οικουμενικός Πατριάρχης ακούει; ανέχεται; συμπροσεύχεται; Την απάντηση θα δώσει ο καθένας από σας!


Πηγή : pentapostagma.gr

Αίγιον, 3 Ιουλίου 2014
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ


1 σχόλιο: