''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Προκαλεί ο Α.Γιατσενιούκ: "Αρκετά Β.Πούτιν! Είναι ώρα να σταματήσεις να εφοδιάζεις τους αλήτες"

Προκαλεί ο Α.Γιατσενιούκ: "Αρκετά Β.Πούτιν! Είναι ώρα να σταματήσεις να εφοδιάζεις τους αλήτες"
Στο Κίεβο, ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσενιούκ εξακολουθεί να προκαλεί και να ανεβάζει τους τόνους της αντιπαράθεσης με τη Ρωσία.
Αφού δήλωσε ότι η επιβολή των νέων κυρώσεων των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης δείχνουν ότι οι απόπειρες της Μόσχας να διαιρέσει την Ουάσινγκτον και τις Βρυξέλλες απέτυχαν.

Στη συνέχεια κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου σε ένα ρεσιτάλ προκλητικότητας απαίτησε η Ρωσία να σταματήσει αμέσως τον εφοδιασμό με όπλα των ρωσόφωνων στην ανατολική Ουκρανία και προειδοποίησε ότι οι απόπειρες κατάληψης της Ουκρανίας θα αποτύχουν ενώ απευθύνθηκε και προσωπικά στον Β.Πούτιν!
«Ολες οι απόπειρες της Ρωσίας να προκαλέσει διαίρεση ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ενωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν προορισμένες να αποτύχουν» είπε, κατηγορώντας τη Μόσχα για αποστολή δεκάδων τανκς, αντιαεροπορικών πυραύλων και πρακτόρων στην ανατολική Ουκρανία.
«Αρκετά Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς (Πούτιν) ! Είναι ώρα να τερματίσεις τον πόλεμο, να σταματήσεις να εφοδιάζεις τους αλήτες και τους αυτονομιστές και να τροφοδοτείς την ιδέα της δημιουργίας της Μεγάλης Ρωσίας εις βάρος της Ουκρανίας» είπε.
Παίζει με την τύχη του ο Α.Γιατσενιούκ..

Από  defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου