''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ομολογία ομοφυλόφιλου στις ΗΠΑ: «Σύγχρονος ολοκληρωτισμός και τρομοκρατία η επιβολή του γάμου των gay»


Από  redskywarning.blogspot.gr
Ομολογία ομοφυλόφιλου στις ΗΠΑ: «Σύγχρονος ολοκληρωτισμός και τρομοκρατία η επιβολή του γάμου των gay»

Η προσπάθεια επαναπροσδιορισμού του γάμου από το ομοφυλοφιλικό λόμπι "είναι μια μορφή ολοκληρωτισμού που εξαπλώνεται", είπε στο LifeSiteNews ο Doug Mainwaring ένας αυτο-προσδιοριζόμενος ομοφυλόφιλος στη δεύτερη ετήσια Πορεία για τον Γάμο στην Ουάσιγκτον, DC.
«Ακόμη και πριν από 10 χρόνια, στην ομοφυλοφιλική κοινότητα, ήταν ένα αστείο.... «Αυτός είναι ο σύζυγός μου, χα χα χα».
Ο Doug Mainwaring, που ήταν ομιλητής στην Πορεία, μίλησε με το LifeSiteNews μετά από την σύντομη ομιλία του. Ερωτηθείς για το σεξουαλικό προσανατολισμό του, είπε, «εγώ προσδιορίζομαι ως ομοφυλόφιλος με την ίδια έννοια που ένας αλκοολικός που παρακολουθούσε συναντήσεις στους ΑΑ (Ανώνυμους Αλκοολικούς) για πολλά χρόνια πάντα θα προσδιορίζει τον εαυτό του ως έναν αλκοολικό».

Εννέα πράγματα για το Facebook που ίσως δεν ξέρεις…

2 Ιουλίου 2014
 facebook_UP
Μπορεί το Facebook να αλλάζει συνεχώς ρυθμίσεις και να μην ξέρεις τι πρέπει να κάνεις κάθε φορά για να προστατεύσεις το λογαριασμό σου αλλά δεν είναι μόνο αυτό που αγνοείς για το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.
1) O μέσος χρήστης έχει περίπου 130 φίλους. Αν ανησυχείτε για τη «δημοτικότητα» σας στο Facebook πρέπει να ξέρετε ότι ο μέσος χρήστης έχει περίπου 130 ενώ οι γυναίκες κάποιες φορές έχουν λίγους παραπάνω. Μάλιστα ο καθένας δεν «μιλάει» ή αλληλεπιδρά με πάνω από επτά.
2) Πάνω από το 25% έχουν χωρίσει μέσω Facebook. Σε μια έρευνα που έγινε το 2010 ανακαλύφθηκε ότι σε δείγμα 1000 χρηστών το 25% είχαν μάθει ότι χώρισαν από το status των συντρόφων τους στο Facebook. Μάλιστα το 75% αυτών που έμαθαν τα κακά νέα ήταν άνδρες!
3) Το Facebook δεν επιτρέπει να «ανεβαίνουν» φωτογραφίες θηλασμού. Μπορεί να έχετε δει πολλές φωτογραφίες γυμνών γυναικών ή ανδρών ή ακόμα και σελίδες που προωθούν τη βία αλλά το Facebook είναι αυστηρό σε κάποια θέματα και δεν επιτρέπει να «ανέβουν» στα προφίλ φωτογραφίες με μητέρες που θηλάζουν. Τελευταία πάνω από 1.000 γυναίκες που προσπάθησαν να «ανεβάσουν» τέτοια φωτογραφία έλαβαν μήνυμα ότι δεν επιτρέπεται.

Πως απάντησε ο Στρατηγός Μακρυγιάννης σε έναν άθεο


  • Από  lithosfotos.blogspot.gr
Πως απάντησε ο Στρατηγός Μακρυγιάννης σε έναν άθεο





Σημειωτέον ότι ο μεγάλος αυτός Ελληνορθόδοξος Αγωνιστής ΗΤΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ κι έμαθε λίγα γράμματα μετά τα 30 του!!!
Διαβάστε την απάντησή του σε κάποιον «σπουδαγμένο άθεο» για να καταλάβετε ποιος είχε τελικά τη ΓΝΩΣΗ:
"Του αϊ-Γιαννιού του Θεολόγου το βράδυ ήταν κάτι λογιότατοι εις το σπίτι μου, μισομαθείς και άθρησκοι. Πιάνει ο ένας και λέγει:
Πώς ο Θεός θα διόριζε την Θεοτόκο να γεννήσει τον Χριστόν και να μείνει παρθένο, πώς γένεται αυτό; Του λέγω:
Εις το σκολειόν όπου πάτε, θεολογίαν σπουδάζετε και φιλοσοφία ή το ένα; Λέγει:
Φιλοσοφίαν μόνον. Τον άφησα, δεν του ματάκρινα τίποτας, και πέσαμεν σ' άλλες ομιλίες, δια ν' αστοχήσει αυτό.
Μετά από καιρόν του λέγω: Εσύ, φίλε, είσαι κουτσός· διατί κάνεις αδρασκελιές δια δύο ποδάρια, εις καιρόν οπού έχεις ένα ποδάρι μόνον;
Όχι, λέγει, δύο έχω, και καλά! Του λέγω, ένα μόνον έχεις, και εκείνο τσακισμένο. Όχι, λέγει, δύο! Σώπα, του λέγω, ψεύτη!
Σηκώνεται απάνω, λέγει: Ορίστε οπού χω δύο και περπατώ.
Βρέ αδελφέ, του λέγω, δεν σε ρώτησα εγώ, εκεί όπου σπουδάζεις τί μαθαίνεις, θεολογικά και φιλοσοφικά, και μου είπες μόνος σου ότι μαθαίνεις φιλοσοφικά μόνον; και διατί σπουδάζεις το ένα και κάνεις κρίση δια τα δύο.... και είσαι μισόθρησκος και θιαμαίνεσαι πώς η Θεοτόκο γέννησε τον Χριστόν κι έμεινε παρθένο;

Μνημόσυνο για τον γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό († 1η Ιουλίου 2009)

1 Ιουλίου 2014
Τελέσθηκε και φέτος το μνημόσυνο του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπαιδινού στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου επί τη συμπληρώσει πέντε ετών από της οσιακής κοιμήσεως του. Με ιερά αγρυπνία και ακολουθία του μοναχικού μνημοσύνου, μοναχοί και λαϊκοί τίμησαν τη μνήμη του μακαριστού γέροντα.

 mnimosinoR

Παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Γλυφάδος κ. Παύλος, ο οποίος για τρίτη χρονιά διάγει τα ονομαστήριά του στη μονή Βατοπεδίου, ο Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, πνευματικός εγγονός του γέροντα Ιωσήφ, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Καρακάλλου, αρχιμ. Φιλόθεος, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας αρχιμ. Ελισσαίος, ο  Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μονής Λεμεσού αρχιμ. Ισαάκ Μαχαιριώτης,  ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου αρχιμ. Εφραίμ, καθώς και πολλοί πατέρες από το Άγιον Όρος.

Ξεκινώντας...

  Ξεκινώντας αυτή την προσπάθεια με τη βοήθεια του Θεού θα ήθελα να κάνω μια σύντομη προσέγγιση στην πραγματικότητα που βιώνουμε σήμερα ως Έλληνες αλλά κι ώς Ορθόδοξοι.
  Είναι γεγονός φίλοι μου οτι στο σημερινό κόσμο πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Διαχρονικές αξίες όπως η Θεοσέβεια και η φιλοπατρία που χαρακτήριζαν το γένος των Ελλήνων τείνουν να εκλείψουν. Το χειρότερο είναι πως αυτό συμβαίνει μέσα από συστηματικές προσπάθειες ανθρώπων που εξυπηρετούν σκοπούς που ανθρώπου νούς δε μπορεί να συλλάβει και μέσω οργανωμένων σχεδίων σατανικών εγκεφάλων που σκοπό έχουν να αποδομήσουν τους ιστούς της ελληνικής κοινωνίας, μιας κοινωνίας που διαχρονικά όρθωνε το ανάστημά της μέσα από τους αγώνες της και κρατούσε ψηλά το λάβαρο της αληθινής πίστης στον Τριαδικό Θεό, καθώς και την εθνική μας υπερηφάνεια. 
  Όλοι φαντάζομαι λίγο πολύ γνωρίζετε και αντιλαμβάνεστε τους τρόπους με τους οποίους αυτό επιτυγχάνεται αφού όλοι γινόμαστε καθημερινά θεατές ενός έργου τρομακτικού, το οποίο μόνο Θεάρεστο δε θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει. Επίσης μια σειρά από γεγονότα και καταστάσεις που σχετίζονται άμεσα μεταξύ τους συνθέτουν το πάζλ του σημερινού κόσμου, κομμάτι του οποίου είναι και η πατρίδα μας. Οικονομική κρίση-οικουμενισμός-μακεδονικό ζήτημα-Κυπριακό-αθρόα λαθρομετανάστευση και πολλά άλλα που συμβαίνουν γύρω μας και που φαινομενικά δεν επηρρεάζουν άμεσα τις ζωές μας, οι συνέπειες όμως των οποίων θα γίνουν αντιληπτές στο προσεχές μέλλον. Τέτοια είναι τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο καιρό στη Μέση Ανατολή αλλά και στην Ορθόδοξη Ουκρανία.