''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''
Διαχειριστές
Ετικέτες
- ΕΘΝΙΚΑ / ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2608)
- ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ / ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (2606)
- ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ / ΔΙΑΦΟΡΑ (2605)
- ΔΙΕΘΝΗ (2603)
Κυριακή 17 Απριλίου 2016
Τηγάνισμα: βλάπτει τα φαγητά; Μάθετε τον σωστό τρόπο
Το μαγείρεμα βελτιώνει τη γεύση
και την ποιότητα των τροφίμων, αφού συντελεί στην αδρανοποίηση των
παθογόνων μικροοργανισμών και ενισχύει τη διάσπαση και
τη βιολογική διαθεσιμότητα των θρεπτικών ουσιών στον ανθρώπινο
οργανισμό. Ανεπιθύμητες ενέργειες που συμβαίνουν κατά το μαγείρεμα
περιλαμβάνουν την οξείδωση των βιταμινών, καθώς και την απώλεια
υδατοδιαλυτών μεταλλικών στοιχείων.
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)