''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Να επικεντρωθούμε στην Ορθόδοξο Πίστη και στην καθαρή ζωή μας, για να έρθει η καταξίωση ως Έθνος


Αν θέλουμε να υπάρξουμε ως Ορθόδοξος λαός και ως Ελληνικό Έθνος με προορισμό τη Βασιλεία του Θεού και αν δεν πρέπει να χωνευθούμε στο χωνευτήρι των πολιτισμών, οφείλουμε:

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

σχόλιο Γ.Θ : Όσες φορές και αν βρεθούμε στο ναδίρ, όσες φορές και αν σκλαβωθούμε, το Γένος των Ελλήνων θα μένει όρθιο, θα μένει ζωντανό και επαναστατώντας θα οδεύει στην αιώνια αποστολή του. Στην αποστολή του που δεν είναι άλλη απ' το να καθοδηγεί την ανθρωπότητα στο Φως και να γεννά Αγίους.

Η «Gazprom» ανέστειλε τις εργασίες για τον αγωγό «Turkish Stream».


H Ρωσία και Τουρκία, εδώ και έξι μήνες δεν μπορούν να συμφωνήσουν για την τιμή του φυσικού αερίου, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναβάλλεται η έναρξη της κατασκευής του «South Stream» μέσω Τουρκίας, μέχρι τουλάχιστον τον Οκτώβριο του 2015

Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ

kartes-pistwtikes
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη μέθοδος για την επιβολή της κάρτας του πλαστικού χρήματος και των ηλεκτρονικών συναλλαγών...

Εορτή του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου

Εορτή του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου
Τη μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου τιμά σήμερα, 12 Ιουλίου, η Εκκλησία μας.
Ο Όσιος πατήρ Παΐσιος ο Αγιορείτης γεννήθηκε από ευλαβείς γονείς, τον Πρόδρομος και την Ευλαμπία Ενζεπίδη, στα Φάρασα της Καππαδοκίας στις 25 Ιουλίου του 1924 μ.Χ., λίγες μέρες πριν από τη φυγή των Φαρασιωτών από την πατρώα γη για την Ελλάδα.