''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Χαμένος πολιτισμός ανακαλύφθηκε στην Ονδούρα

Χαμένος πολιτισμός ανακαλύφθηκε στην Ονδούρα
Αρχαιολόγοι που αναζητούσαν μία χαμένη πόλη στις ζούγκλες της Ονδούρα, ανακάλυψαν τα αστικά κατάλοιπα ενός εξαφανισμένου αρχαίου πολιτισμού, σύμφωνα με το National Geographic.

Περίφημοι στρατοί και τάγματα του αρχαίου κόσμου στις περιοχές των Ελλήνων

Από την αρχαιότητα  μέχρι και τον Μεσαίωνα, εμφανίστηκαν στρατοί τρομεροί που έμοιαζαν με την πειθαρχία και την ανωτερότητά τους ως μαζικές ειδικές δυνάμεις, την ίδια ώρα που μεμονωμένα σώματα μάχης κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να γίνουν φόβητρο απαράμιλλο για κάθε εχθρό που είχε την τραγική ατυχία να τα αντιμετωπίσει στο πεδίο της σύγκρουσης.

Το σκόρδο καταπολεμά ακόμη και την ανάπτυξη Καρκίνου!

Έχουν γραφτεί τόσα πολλά γι’ αυτό το ταπεινό προϊόν της γης!
Και όχι μόνο είναι όλα αλήθεια, αλλά επιπλέον έρχονται συνεχώς στο φως ολοένα και περισσότερες ευεργετικές ιδιότητές του, σε σημείο να θεωρείται και δικαίως
«πασπαρτού υγείας»! Ο λόγος για το σκόρδο…

Αστυνομικός στο Ουισκόνσιν σκότωσε άοπλο έφηβο Αφροαμερικανό

Αστυνομικός στο Ουισκόνσιν σκότωσε άοπλο έφηβο Αφροαμερικανό
Αστυνομικός στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ πυροβόλησε και σκότωσε έναν άοπλο έφηβο Αφροαμερικανό. Μετά τη δολοφονία του νεαρού, δεκάδες άνθρωποι πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στον τόπο του συμβάντος, σύμφωνα με την αστυνομία και βίντεο που αναρτήθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΗΓΗΣΗ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΡΣΕΝΙΟ

Ο Μέγας Αρσένιος (4ος -5ος αἰώνας),ὁ ἀρνητής κάθε σωματικῆς ἀπολαύσεως,εἶχε τήν συνήθεια νά διηγεῖται στούς πατέρες ὠφέλιμες ἱστορίες καί ὀπτασίες του,τίς ὁποῖες ἀπέδιδε σέ ἄλλα πρόσωπα,γιά ν’ ἀποφύγει ὁ ἴδιος τήν κενοδοξία.''Κάποτε'',διηγήθηκε ὁ ὅσιος,''ἕνας ἡλικιωμένος μοναχός,ἐνῶ καθόταν στό κελλί του,ἄκουσε ἀγγελική φωνή νά τοῦ λέει: ''- Βγές ἔξω,νά σοῦ δείξω τήν ἀξία τῶν ἔργων τῶν ἀνθρώπων.