''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Στα άλλα χριστιανικά δόγματα μπορούν να γίνουν θαύματα με τη δύναμη του Χριστού;


Πράγματι πολύ σπάνια, σέ ἐξαιρετικές περιπτώσεις μποροῦν νά γίνουν θαύματα καί στούς δυτικούς. Γιατί συμβαίνει αὐτό;

16 Απριλίου του 1834 – Μιά μέρα εθνικής ντροπής και αχαριστίας. Η δίκη του Κολοκοτρώνη για συνωμοσία


Σαν σήμερα, στις 16 Απριλίου του 1834, ξεκίνησε η δίκη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και του Δημήτριου Πλαπούτα με την κατηγορία της συνωμοσίας εναντίον του βασιλιά Όθωνα.

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσ/νικης επέστρεψαν στην θέση της την εικόνα του Χριστού που είχε αφαιρεθεί με εντολή του κοσμήτορα

Σύμφωνα με ρωσικό δημοσίευμα  Έλληνες πραγματικοί ήταν οι  φοιτητές από το Πανεπιστήμιο  Θεσσαλονίκης, οι οποίοι  επέστρεψαν  στην θέση της την εικόνα του Ιησού Χριστού, η οποία είχε  αφαιρεθεί με απόφαση του κοσμήτορα.

Οι φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με δική τους πρωτοβουλία επέστρεψαν στην ακριβή θέση το τέμπλο με την εικόνα του Ιησού Χριστού...

Οι μασονικές στιγμές του Πάπα...

σχόλιο Γ.Θ : Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε με ποιον έχουμε να κάνουμε...

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Έρευνα σοκ. Οι δύο στους τρεις μουσουλμάνους δεν θα ενημέρωναν την αστυνομία αν γνώριζαν σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσης. Ένα 4% (100.000 άτομα) συμπαθεί τους τρομοκράτες. Ένας στους τέσσερις θέλει το νόμο της Σαρία. Σοκαρίστηκε ακόμα και ο εμπνευστής της λέξης «ισλαμοφοβία»!

Μια νέα έρευνα στους μουσουλμάνους της Βρετανίας διαπιστώνει ότι τα δύο τρίτα δηλώνουν ότι δεν θα επέλεγαν να ενημερώσουν την αστυνομία για σχέδια τρομοκρατικών επιθέσεων, αν τα γνώριζαν προηγουμένως.