''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ;

Ένα από τα πιο δύσκολα ερωτήματα που θέτουν οι νέοι στην Εκκλησία είναι το γιατί ο Θεός να ανέχεται το άδικο.
Άνθρωποι πονηροί και γόητες που προκόπτουν και δοξάζονται.

Πιο επικίνδυνοι από ποτέ οι τούρκοι μετά τις Κυπριακές γεωτρήσεις. Total-Exxon Mobil-ΕΛΠΕE ξεκινούν έρευνες στην Κρήτη και η Energean Oil & Gas στο Ιόνιο!

«Φωτιά» παίρνει στην κυριολεξία Κρήτη και Ιόνιο από την έναρξη εργασιών για την ανεύρεση υδρογονανθράκων, ενώ η Τουρκία και προσωπικά ο Ερντογάν έχουν αφηνιάσει στην κυριολεξία.

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΜΨΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. ΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ

Στην Κωνσταντινούπολη συναντούμε τον «Σαμψών τον ξενοδόχο», που ήταν ιατρός και ζούσε σε ένα φτωχικό σπίτι, το οποίο χρησιμοποιούσε σαν ιατρείο και κατάλυμα για τους φτωχούς. 

Ο Ελληνισμός «ακούγεται» στα βάθη της Ασίας: Απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου κέρδισαν νομική μάχη για την ταυτότητά του


Ο Ελληνισμός «ακούγεται» και πάλι στα βάθη της Ασίας καθώς οι πακιστανικές αρχές αναγνώρισαν την περιβόητη φυλή των Καλάς ως απογόνους των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

ΣΟΥΗΔΙΑ: “Paradise Lost”. Η φεμινιστική ουτοπία έχει γίνει πλέον ένας τόπος όπου οι γυναίκες είναι είδος εξαφανισμένο από τους δρόμους και μια συνομωσία σιωπής και λογοκρισίας βασιλεύει. Οι φεμινίστριες, κανονικά, θα έπρεπε να είναι οι πρώτες που θα διαμαρτύρονταν, αλλά όχι μόνο δεν μιλάνε, αλλά και όποια γυναίκα πει κάτι την λένε «ρατσίστρια»


H γνωστή αγγλίδα δημοσιογράφος Katie Hopkins επισκέφθηκε στις αρχές του προηγούμενου Μαρτίου, τον αριστερό «φεμινιστικό παράδεισο» που λέγεται Σουηδία. Λίγο καιρό πριν την «Ημέρα της Γυναίκας».
Όπως λέει η ίδια : «ήρθα στην Σουηδία επειδή μου ζητήθηκε. Επανειλημμένα».