''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ἀόρατος Πόλεμος (Ἅγιος Νικόδημος ὁ Ἁγιορείτης).

Ἡ καρδιά σου, ἀγαπητέ, κτίσθηκε ἀπὸ τὸν Θεὸ μόνο γιὰ τὸν σκοπὸ αὐτόν, δηλαδὴ γιὰ νὰ ἀγαπᾶται καὶ νὰ κατοικῆται ἀπὸ αὐτόν. Γι᾿ αὐτὸ καθημερινὰ σοῦ φωνάζει νὰ τοῦ τὴν δώσῃς:

Τι θα συνέβαινε αν οι 12 δημοσιογράφοι που δολοφονήθηκαν στο Παρίσι στη σημερινή σφαγή είχαν δολοφονηθεί στο όνομα του Χριστιανισμού αντί του Ισλάμ;




 Τι θα συνέβαινε αν ...

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΡΦΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ;

Φωτο1

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Έχουν περάσει πολλοί αιώνες από τότε που συνέβη το συγκλονιστικό γεγονός της σταύρωσης του Ιησού Χριστού. Έκτοτε έχουν κατά καιρούς αναφερθεί πολλές ιστορίες σχετικά με το Τίμιο Ξύλο, τον Ιερό Χιτώνα του Χριστού και το Ιερό Αίμα του Ιησού, που κύλησε από τον σταυρό Του και συνελέγει, σύμφωνα με κάποιες παραδόσεις, σε ένα δισκοπότηρο.

Το συγκλονιστικό Θαύμα του Γέροντος Παΐσίου

Το συγκλονιστικό Θαύμα του Γέροντος Παΐσίου
Βρε ευλογημένε μαζί πήγαμε στην άλλη ζωή και γυρίσαμε»!
Το θαύμα αυτό του Γέροντος Παϊσίου έγινε στον αξιωματικόν της Αστυνομίας κ Άγγελον Χοροζίδην, στην Θεσσαλονίκη, και το διηγείται ο ίδιος:

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΑΝΑΔΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
 

Η πιο «ωραία» εκκλησία της Μικράς Ασίας, που επί χρόνια μετά την μικρασιάτικη καταστροφή ήταν χαμένη και λησμονημένη στα ερείπια της, «αναδύθηκε» ξανά στην επιφάνεια της επικαιρότητας και μάλιστα με τον εντυπωσιακό τίτλο που της έδωσαν οι ίδιοι οι Τούρκοι...