''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Επικίνδυνες ώρες για το ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο στα Ιεροσόλυμα! Φώναζαν «Ανάξιος» (βιντεο)

Επικίνδυνες ώρες για το ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο στα Ιεροσόλυμα! Φώναζαν «Ανάξιος» (βιντεο)
Επικίνδυνες ώρες για το ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο στα Ιεροσόλυμα.
Η μια μετά την άλλη εκκλησία σε Ιορδανία και Παλαιστίνη παύουν να μνημονεύουν τον Θεόφιλο . Το σχίσμα των εκκλησιών ενισχύεται . Αναμένεται αντίδραση του Οικουμενικού
Λίγο πριν εορτασθούν τα Χριστούγεννα και πριν η Βηθλεέμ να έχει την τιμητική της στους Αγίους Τόπους συνεχίζεται το σχίσμα και η άρνηση των ορθοδόξων να μνημονεύουν τον πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο.
όπως αποκάλυψε το hellas force πριν από λίγες μέρες το σχίσμα των εκκλησιών ξεκίνησε και συνεχίζεται ώσπου να προκαλέσει και την αντίδραση του οικουμενικού Πατριάρχη ώστε να πάρει μέτρα για τον πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο.
Επιθυμούν την καθαίρεσή του και την αποπομπή του από τον πατριαρχικό Θρόνο.
Αυτή τη στιγμή όλες οι ορθόδοξες κοινότητες Ιορδανίας και Παλαιστίνης ανακηρύσσουν αθέμιτο πρόσωπο τον Πατριάρχη Θεόφιλο
Στα βίντεο που ακολουθούν θα δείτε ότι την ώρα της Θείας Λειτουργίας όταν μνημόνευσαν οι ιερείς, το όνομα του Π. Θεοφίλου, το εκκλησίασμα φώναξε ανάξιος ο Θεόφιλος.
Ο αραβώφονος Ηγούμενος Γαλακτίων, άλλοτε υπερασπιστής, μέχρι και μετά την Πανορθόδοξο Σύνοδο του 2005 στο Φανάρι, του Πατριάρχου Ειρηναίου, φώναξε την αστυνομία για να συλλάβουν τον εμπνευστή της μάζωξης , κρατήθηκε στο τμήμα λίγες ώρες και αφέθηκε ελεύθερος. Εξαιτίας αυτού έγινε διαδήλωση έξω από την εκκλησία (βλέπετε φώτο).
Στην Ιορδανία,επίσης στις εκκλησίες του Πατριαρχείου, δεν μνημονεύθηκε καθόλου το όνομα του κ. Θεοφίλου, ενώ σε άλλες μόλις μνημονεύθηκε, όλο το εκκλησίασμα φώναξε ΑΝΑΞΙΟΣ. (δείτε τα σχετικά βίντεο)
Οι μέρες αυτές αναμένονται θερμές για τον Πατριάρχη Θεόφιλο ο οποίος από ότι φαίνεται συνεχίζει ακάθεκτος να καθαιρεί όποιον αναφέρεται σε πωλήσεις γης του Πατριαρχείου και σε όποιον αναφέρεται σε λόγους τους στο εκκλησίασμα για το συμφέρον της Ορθοδοξίας δείχνοντας τις πράξεις του Θεόφιλου ως ύποπτες.
Από την άλλη πλευρά το περιβάλλον του Πατριάρχη σιωπά και αναμένει εξελίξεις
με το φόβο ότι στο ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο θα ζήσουν στιγμές ντροπής και πάλι.

 http://www.hellasforce.com/blog/epikindines-ores-gia-ellinorthodoxo-patriarchio-sta-ierosolima-vinteo/

Κλέφτες με ...συνείδηση επέστρεψαν δώρα σε ορφανοτροφείο

Κλέφτες με ...συνείδηση επέστρεψαν δώρα σε ορφανοτροφείο
Κλέφτες με μεγάλη... καρδιά, που είχαν αρπάξει κούτες χωρίς να ελέγξουν προηγουμένως το περιεχόμενό τους, τις παρέδωσαν σε ένα ορφανοτροφείο όταν διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για χριστουγεννιάτικα δώρα που προορίζονταν για ορφανά παιδιά.

Αλλάζει ο χάρτης της παγκόσμιας Οικονομίας: Από τις 29/12 Ρωσία και Κίνα θέτουν σε εφαρμογή σύμβαση ανταλλαγής νομισμάτων

Αλλάζει ο χάρτης της παγκόσμιας Οικονομίας: Από τις 29/12 Ρωσία και Κίνα θέτουν σε εφαρμογή σύμβαση ανταλλαγής νομισμάτων
Αλλάζει ο χάρτης της παγκόσμιας Οικονομίας από τις 29 Δεκεμβρίου καθώς Ρωσία και Κίνα ξεκινούν την απευθείας λειτουργία της σύμβασης ανταλλαγής νομισμάτων (currency swap) παρακάμπτοντας το δολάριο στις μεταξύ τους συναλλαγές και φτάνοντας μέχρι του σημείου ακόμη και για την μελλοντική δημιουργία ενός κοινού νομίσματος.

Μετά τα Χριστούγεννα

Μετά τα Χριστούγεννα
Δεν προλαβαίνουμε να χαρούμε τα Χριστούγεννα, αυτή τη γιορτή της ειρήνης και της καλωσύνης που ακτινοβολεί το Παιδί της Βηθλεέμ, και τότε το ευαγγέλιο μάς προσκαλεί να παρασταθούμε μάρτυρες της έκρηξης μιας τρομακτικής μοχθηρίας απέναντι σ’ Αυτό, μιας μοχθηρίας που ποτέ δε θα τελειώσει ή θα αδυνατίσει.[…]