''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Μακαριστός π.Κλεόπας: Εγώ πηγαίνω στον Κύριο τώρα, αλλά εσείς να περιμένετε δύσκολους καιρούς!

Μη ταράζεσθε και μη φοβείσθε, διότι δεν θα γίνει, όπως θέλουν αυτοί.
Ότι θέλουν αυτοί ας κάνουν!
Εσείς να μη φοβείσθε. Προσεύχεσθε και κάνετε το σημείο του Σταυρού με πίστη και θα φύγουν οι δαίμονες!


Mια φορά συνάντησε ο Γέροντας (Κλεόπας) στο δάσος έναν άγιο Ερημίτη και τον ερώτησε:

Όταν οι πρόγονοι των δανειστών συμπεριφέρονταν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο...

Αποτέλεσμα εικόνας για ευρωπαικη ενωση
Ακολουθούν δύο αποσπάσματα από το βιβλίο «Εις έναντι μυρίων», που αναφέρονται στη σύνοδο Φερράρας-Φλωρεντίας, όπου οι Δυτικοί για να πιέσουν τους Ορθοδόξους να δεχθούν τις απαιτήσεις του, σταμάτησαν να τους παρέχουν τα απαραίτητα για τη διαβίωσή τους παρά τις υποσχέσεις τους. 
 
 Κάτι παρόμοιο με αυτό που ζούμε τις τελευταίες μέρες, όπου με κλειστές τράπεζες, με ένα κράτος να υπολειτουργεί και με την απειλή της πείνας, οι φτωχοί -και το χειρότερο διχασμένοι- Έλληνες καλούνται να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν να σκύβουν δουλικά το κεφάλι στο σιωνιστικό τέρας της Ε.Ε.

Το επικό μήνυμα του λόγιου Μοναχού π.Αβραάμ Αγιορείτου.


Ὁ πολύ γνωστός συγγραφέας Ἁγιορείτης Μοναχός π.Ἀβραάμ στέλλει μήνυμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ τοῦ Ἑλληνισμού καί ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στά σχέδια τῶν Εὐρωπαίων.

Ο Ρατσισμός των Καρτών.


Πριν καλά καλά τελειώσει η Ημερίδα της Εστίας Πατερικών Μελετών (ΕΠΜ) με θέμα «ΚΟΙΝΩΝΙΑ χωρίς ΜΕΤΡΗΤΑ. ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ή ΕΦΙΑΛΤΗΣ;» την Κυριακή 28/6/2015, ανακοινώθηκαν οι κεφαλαιακοί περιορισμοί (capital controls) στη χρήση των μετρητών. Πρόκειται για μια άσχημη εξέλιξη στην ιστορία που ξεκίνησε με την αναγγελία του δημοψηφίσματος.

Τουρκία: Το PKK καλεί τους νέους Κούρδους να γίνουν αντάρτες.

http://www.echedoros-a.gr

«Η οργάνωση του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν- PKK, μοιράζει φυλλάδια στους νέους στις ανατολικές επαρχίες της χώρας και τους καλεί να πάνε στα βουνά», γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.