''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Συγκλονιστικό Ντοκουμέντο: Από το 1922 ήταν σχεδιασμένη η λαίλαπα του μεταναστευτικού στην Ευρώπη


σχόλιο Σ.Ν.Π. : "Ο Kalergi είναι ο άνθρωπος που σχεδίασε την ενωμένη Ευρώπη το 1922. Διαβάζοντας τις απόψεις του μπορεί εύκολα κανείς να κατανοήσει γιατί σήμερα η μάστιγα του μεταναστευτικού είναι ένα καλοστημένο σχέδιο που δρομολογήθηκε από τα γεννοφάσκια της ΕΕ. Ξεκάθαρο είναι ότι ακόμη και οι χώρες κράτη μέλη που υποκρίνονται τους παθόντες (π.χ. Γερμανία) συνεργούν στο να υλοποιηθεί! Αυτή είναι η Νέα Τάξη εν εξέλιξει!" 

22 Ιουλίου 1943: Οι Ηρωίδες Λίλη και Σταθοπούλου αψηφούν τα γερμανικά τάνκ και πέφτουν νεκρές

«Έξι ώρες οι Γερμανοί ούρλιαζαν από λύσσα, γιατί δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν ότι ήταν δυνατόν να κινηθεί ένας τεράστιος όγκος 400 χιλιάδων ανθρώπων με τέτοιο συντονισμό και ακρίβεια. Έξι ώρες, μάτωναν οι δρόμοι της Αθήνας, από το αίμα των καλύτερων παιδιών της», αφηγείται ο Μίνως Σταυρίδης, αυτόπτης μάρτυρας των γεγονότων της μεγαλειώδους διαδήλωσης, στις 22 Ιουλίου 1943, στην Αθήνα στο ντοκιμαντέρ του Αντώνη Βογιάζου «Χρονικό της Εθνικής Αντίστασης», το 1985.

Της «τρελής» στην Τουρκία – Θέλουν να βομβαρδίσουν τις ΗΠΑ

Της «τρελής» στην Τουρκία. Συνωμοσιολόγοι και ακραίοι ισλαμιστές έχουν «ξαμολυθεί» και σε ένα ρεσιτάλ άκρατου λαϊκισμού καθοδηγούν την κοινή γνώμη σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Ο Θεός, ότι δεν είναι σωστό θα το πετάξει πέρα..


*Οι ἐξελίξεις θα είναι τέτοιες που θα συμβάλουν, ὥστε νά ξεχωρίσει ἡ ἤρα ἀπό τό σιτάρι, ὅπως ὀρθά ἔλεγε ὁ Ἅγιος γέροντας Παϊσιος.
Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτη