''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΤΑΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ …ΛΑΓΟΙ

310120151321434506695
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ενώ στο Αιγαίο μαίνεται αυτή την εποχή ο λεγόμενος «πόλεμος της τσιπούρας», δηλαδή ο πόλεμος μεταξύ ελληνικών και τουρκικών αλιευτικών με την τουρκική προκλητικότητα...
να χτυπά «κόκκινο», σε μια άλλη θαλάσσια περιοχή οι Τούρκοι δείχνουν το… πραγματικό τους πρόσωπο, δηλαδή το βάζουν κυριολεκτικά στα πόδια μόλις συναντούν τα δύσκολα.

Paul Craig Roberts: "Η Ελλάδα να στραφεί για στήριξη στα BRICS γυρίζοντας την πλάτη στην ληστρική Δύση".

Χρηματοδότηση από τα ΒRICS θα λάβει η Ελλάδα σε περίπτωση που θέλει να εξυπηρετήσει το χρέος της και η ΕΕ αρνείται να συμμορφωθεί και συνεχίζει στην ίδια πορεία εξόντωσης του ελληνικού λαού δήλωσε ο Αμερικανός αναλυτής και πρώην εκδότης της Wall Street Journal,  Paul Craig Roberts.

Κόντρα Ρωσίας-Ισραήλ για περιουσία στο Όρος των Ελαιών

Κόντρα Ρωσίας-Ισραήλ για περιουσία στο Όρος των Ελαιών
Ο επικεφαλής της Ρωσικής Πνευματικής Αποστολής στην Ιερουσαλήμ ζήτησε από το ρωσικό κράτος να προσπαθήσει να εμποδίσει το φερόμενο σχέδιο απαλλοτρίωσης από το Ισραήλ κομματιού ρωσικής ιδιοκτησίας στη χώρα.

Οι περιπέτειες της γλώσσας μας

Οι περιπέτειες της γλώσσας μας
 του Δρ. Νικολάου Μαρκέα‏
Οι ρίζες της ελληνικής γλώσσας χάνονται βαθιά μες στο υπέδαφος της αρχαιότητας, εκεί που κυλούν αδιάκοπα οι ανεξάντλητες φλέβες του γλωσσικού μας θησαυρού.

Τι αντιπροτείνουμε στη θεωρία της εξέλιξης;


Αντιπροτείνουμε τη Δημιουργία. Υπάρχει Θεός Δημιουργός, που με την πανσοφία, την παντοδυναμία και παναγαθότητά Του, έφτιαξε τον κόσμο. Η πίστη σε Δημιουργό είναι πιο λογική από την πίστη, γιατί περί πίστεως πρόκειται και στη θεωρία της εξέλιξης, στη σύμπτωση χιλιάδων προϋποθέσεων και στην έναρξη της ζωής και στην εξέλιξή της.