''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Κι αν έρθει η μπόρα.. είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε;


Όλοι αντιλαμβανόμαστε, ότι τα πράγματα στον κόσμο δεν πάνε καθόλου καλά και απ’ ότι φαίνεται έρχονται ακόμα πιο δύσκολες ημέρες.

Τί είχε προβλέψει ο σπουδαίος Πλάτωνας για τον 21ο Αιώνα

Ο Πλάτωνας γεννήθηκε το 428 π.X., το μήνα Θαργηλίωνα (Μάιος) και καταγόταν από αρχοντική γενιά. Ήταν μαθητής του Σωκράτη και το γεγονός ότι το 399 π.Χ. ο Δάσκαλός του καταδικάστηκε να πιει το κώνειο, ήταν ένα πολύ συνταρακτικό χτύπημα για την ελεύθερη και ανήσυχη ψυχή του. Κατάλαβε ότι η πολιτική της πατρίδας του δημιουργούσε ένα αγεφύρωτο χάσμα για τη φιλοσοφική, ελεύθερη και ανήσυχη σκέψη που πρέσβευε ο ίδιος και ξεκίνησε να ταξιδεύει.

Δηλαδή θέλουν να μας πούν οτι τα πεντάχρονα παιδάκια μπορεί να αισθάνονται άβολα για το φύλο τους;


Σχόλιο Σ.Ν.Π.: "Ακατάλληλο άρθρο για ανηλίκους. Προφητεία Αγ. Νείλου: «Οι άνθρωποι εκείνοι που θα περπατούν εις τα μέσα του ογδόου αιώνος... θα έχουν μίαν απώλειαν και συγκατάβασιν εις την ασωτείαν χειρότεροι από τα Σόδομα και Γόμορρα… τας κακίας οπού έκαμνον οι παλαιοί άνθρωποι πριν του κατακλυσμού, διπλασίως θα εργάζωνται αυτοί χειρότερα… θα αποφασίζουν, ότι εκείνος οπού εργάζεται την κακίαν θα είναι καλός…»"

Μακελειό Μόναχο: Συνέπεσε χρονικά με την 5η αιματηρή επέτειο της επίθεσης του Μπρέιβικ στη Νορβηγία

Το σημερινό μακελειό στο Μόναχο συνέπεσε χρονικά με την 5η αιματηρή επέτειο του μακελειού στη Νορβηγία το 2011 με 77 νεκρούς. Σύμφωνα με όσα φώναζε ο ένας εκ των δραστών στην ταράτσα του εμπορικού κέντρου OEZ στην βαυαρική πόλη, πιστεύεται ότι είναι εξτρεμιστής καθώς φώναζε κατά των αλλοδαπών. Κάτι που δεν συνηθίζουν οι τζιχαντιστές. Και έτσι πολλοί στην Γερμανία, συνδέουν την μακελειό στο Μόναχο με όσα έκανε ο Μπρέιβικ σαν σήμερα το 2011 στη Νορβηγία.