''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Αποκάλυψη : Σκηνικό Ιμίων σχεδίαζαν οι Τούρκοι Στρατηγοί στη ν.Παναγιά!

veteranos.gr 
Άγνωστες πτυχές από τα Γεγονότα των Παραβιάσεων -Παραβάσεων και Υπερπτήσεων έρχονται να επιβεβαιώσουν ,ότι οι Τούρκοι Στρατηγοί σχεδίαζαν να στήσουν σκηνικό «Ιμίων στην ν.Παναγιά» του συμπλέγματος των Οινουσσών !

Σύμφωνα με απόρρητες πληροφορίες  που έφτασαν στο ΥΠΕΘΑ οτι οι Τούρκοι σχεδίαζαν να στήσουν σκηνικό «Ιμίων στη ν΄.Παναγιά» αφού πρώτα άρχισαν τα γνωστά τερτίπια με δημοσιεύματα ,Υπερπτήσεις και Παραβιάσεις του Εθνικού μας Εναέριου Χώρου !
panagia
Αποφασίστηκε να τοποθετεί άμεσα φρουρά στο νησί ,ενώ στην περιοχή περιπολούν πολεμικά του ΠΝ αλλά και Κομάντος της Δύναμης ΔΕΛΤΑ με εντολές άμεσης εμπλοκής αν οι Τούρκοι  επιχειρήσουν απόβαση ή αεροπόβαση  ,μετά και την χαμηλή πτήση 70μ του Τούρκικου Κατασκοπευτικού CN-235 πάνω απο νησί !
Σε επιφυλακή μπαίνει και η Σμηναρχία Μάχης της Λήμνου  με ξεκάθαρες εντολές !
Οι Τούρκοι μετά τα μέτρα που ελήφθησαν υποχωρούν και δεν προχωρούν στην εκτέλεση του Αρχικού σχεδίου !
Παραμονές του Ορθόδοξου  Πάσχα  οι Τούρκοι Κομάντος συνοδεία  και  με την κάλυψη βάρκας λαθρομεταναστών, προσπαθούν να βρούνε τρύπες στην Ελληνική Άμυνα και στον κλοιό των Ελληνικών Πολεμικών Σκαφών που περιπολούν στην Περιοχή …
Στρατιωτικός Δορυφόρος εντοπίζει τους Τούρκους Κομάντος & ειδοποιεί την Ναυτική Νατοϊκή Δύναμη SNMG2 που περιπολεί ανατολικά και Βόρεια της νήσου Χίου και αποτρέπεται και αυτή η ενέργεια !
apostolakis-panagia
Στο ΥΠΕΘΑ και στο ΓΕΕΘΑ επικρατεί αναβρασμός ,ενώ στο νησί καταφτάνουν ο ένας μετά το άλλον οι Αρχηγοί ….
Τα πράγματα θα ήταν χειρότερα αν δεν ήταν άμεση η αντίδραση της Ελληνικής Πολεμικής Μηχανής και για πρώτη φορά οφείλουμε να το ομολογήσουμε και της Πολιτικής Ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ!

http://veteranos.gr/apokalipsi-skiniko-imion-schediazan-i-tourki-sti-n-panagia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου