''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΩΣ 10-15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Προειδοποίηση ότι στο χρονικό διάστημα από 24 Αυγούστου μέχρι τα μέσα περίπου του Σεπτεμβρίου η κατάσταση στο εσωτερικό της Τουρκίας θα είναι...
πολύ ρευστή και δεν αποκλείεται ανά πάσα στιγμή να εκραγεί καινούργιο κίνημα με ανεξέλεγκτες συνέπειες, έκανε, (σκόπιμα ;), ο υπουργός Δασών και Υδάτινων Πόρων της Τουρκίας, Veysel Eroğlu, και την είδηση μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων İHA.



Σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό, ο οποίος όπως τονίζεται εκφράζει και τον ίδιο τον Ερντογάν για αυτό και οι δηλώσεις του έχουν ξεχωριστή σημασία, την περίοδο αυτή από 24/8 έως και 15/9, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να εκδηλωθεί μεγάλη έξαρση των επιθέσεων των Κούρδων του ΡΚΚ σε συνδυασμό με διενέργεια σαμποτάζ από την πλευρά του ISIS και παράλληλα να εκδηλωθεί καινούργιο κίνημα μέσα στο στράτευμα εναντίον της κεντρικής εξουσίας.

Οι δηλώσεις αυτές σε συνδιασμό με την δήλωση του ίδιου το Ερντογάν ότι ακόμα δεν πέρασε ο κίνδυνος, αλλά και τις προειδοποιήσεις του Τούρκου πρωθυπουργού ότι η κατάσταση είναι ακόμα ρευστή, δημιουργούν ένα πολύ εύφλεκτο περιβάλλον ενώ συνεχίζεται το κύμα διώξεων σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας ζωής προκαλώντας ένα χάος στον κρατικό μηχανισμό.

Ο ίδιος ο Veysel Eroğlu ομολόγησε ότι στο δικό του υπουργείο μόνο ανακαλύφθηκε πολλοί ανώτεροι υπάλληλοι που είχαν συνδεθεί με τα ίδρυμα του Φετουλάχ Γκιουλέν και συνελήφθηκαν.

Όλα αυτά διαγράφουν ένα απίστευτο κλίμα καχυποψίας σε όλη την Τουρκιά ενώ οι φυλακές γεμίζουν, ο Ερντογάν συνεχίζει τις επινίκιες ογκώδεις λαϊκές συγκεντρώσεις και την ίδια ώρα η τουρκική οικονομία καταρρέει με εντυπωσιακό τρόπο ενώ οι ένοπλες δυνάμεις παρουσιάζουν την εικόνα λεηλατημένου σώματος.

Όλοι αναρωτιούνται από εδώ και περά τι γίνεται


http://nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου