''Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν, οὐδεὶς καθ' ἡμῶν.''

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Ο δρόμος της ζωής μας...

Ο δρόμος της ζωής μας...


Αδερφέ μου, στη ζωή μας υπάρχουν πολλοί δρόμοι για να επιλέξουμε να βαδίσουμε, αλλά μόνο ένας οδηγεί στον παράδεισο! Είναι ο δρόμος που χάραξε ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός!

Ένας δρόμος δύσκολος, μα για τον πιο όμορφο προορισμό, που την ομορφιά του, ούτε να φανταστούμε δεν μπορούμε!

Αυτόν το δρόμο τον ακολουθεί όποιος θέλει! Κι ενώ ο Θεός θα ήθελε όλη η ανθρωπότητα να τον επιλέξει, παρόλα αυτά δεν αναγκάζει κανέναν να τον ακολουθήσει γιατί σέβεται την ατομική ελευθερία του καθενός!
Όμως επειδή μας αγαπάει, ποτέ δεν μας εγκαταλείπει! Κι όταν βλέπει πως έχουμε επιλέξει λάθος δρόμο, προσπαθεί να μας δείξει τη λάθος μας επιλογή και να μας επαναφέρει στον δικό Του, το σωστό δρόμο! Αλλά από εμάς εξαρτάται αν θα Τον ακούσουμε κι αν θα αντιληφθούμε το μήνυμά Του!

Αδερφέ μου, ένας τρόπος να μας συνετίσει ο Κύριος είναι να επιτρέψει να πάθουμε κάποια αρρώστια ώστε να αντιληφθούμε τα λάθη μας! Αρρώστια που συνήθως απορρέει από την άστατη και γεμάτη καταχρήσεις ζωή που επιλέγουμε να ζούμε!

Ξέρω, περνάς δύσκολα! Βρίσκεσαι στο κρεβάτι του πόνου! Μα σκέψου καλά, μήπως αυτό που περνάς είναι ο τρόπος για να σωθεί η ψυχή σου; Μήπως είναι η προσπάθεια του Κυρίου μας να σε επαναφέρει στο δικό Του δρόμο;

Αδερφέ μου, σκέψου καλά, αν ο δρόμος που είχες επιλέξει στη ζωή σου μέχρι τώρα ήταν ο σωστός για τη σωτηρία της ψυχής σου; Για να το καταλάβεις όμως αυτό, πρέπει να αναρωτηθείς αν εκείνος ο δρόμος ήταν σύμφωνος με το θέλημα του Θεού!

Άνοιξε τα πνευματικά αισθητήρια σου και αφουγκράσου τι θέλει να σου πει ο Θεός! Αυτός γνωρίζει το γιατί και το πως της κατάστασής σου! Μην του κλείσεις την πόρτα! Δώσε Του μια ευκαιρία να σε πλησιάσει όπως Εκείνος σου δίνει την ευκαιρία να επιστρέψεις στο δικό Του δρόμο! Στο δρόμο της σωτηρίας! Στον δρόμο που οδηγεί στην ουράνια Βασιλεία Του!
Αναγνώστης

Από  askitikon.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου